13 мъжки признания за жените, които мъжете не ни казаха, а трябваше

  • Сподели:
13 мъжки признания за жените, които мъжете не ни казаха, а трябваше

Колко по-лесно би било всичко, ако можехме да си четем мислите с другия пол. Или поне, ако бяхме напълно откровени по отношение на вътрешната си природа.

Хубаво би било, ако той ти каже: "Скъпа, не се тревожи, независимо от недоразуменията между нас аз никога няма да те напусна, защото ми е добре с теб." Но той не го казва, защото имайки такава сигурност, най-вероятно ти пък ще му се качиш на главата. Всеки си има скрити козове. Такива са правилата на играта.

Но когато открих тези мъжки признания някъде из Мрежата, силно ме заинтригуваха. И тъй като нямам представа каква част от мъжкото мнение изразяват, ги споделям тук с една молба към господата.

Моля ви, кажете ни така ли е? И ако ви е удобно, споделете ни още такива. Ще сме ви признателни завинаги.

1. Ние никога не си тръгваме от жени, с които ни е добре. Дори и от жени, с които някога ни е било добре – не веднага.

2. Ние разбираме жените два пъти по-малко, отколкото ни се иска, но два пъти повече, отколкото вие си мислите.

3. Повечето от нас умеят да перат, да гладят, а също и да си сготвят нещо прилично. Така че, женската помощ при домакинството не ни е чак толкова необходима, че заради нея да понасяме скандали и разправии.

4. Ние не се страхуваме от силните жени. Ние просто не ги харесваме, така както и вие не харесвате слабите мъже. И двата типа са погрешни, точно затова и си подхождат – двойки от силна жена и слаб мъж не са рядкост, а по-скоро класика.

5. Ако един мъж изглежда прекалено пасивен, може би той просто не ви иска. Ние сме способни да се надуваме като паун, но можем и да спим зимен сън – всичко зависи от ситуацията.

6. Жена, която вика на сервитьора, не предизвиква у нас уважение, а само разочарование на границата на отвращението.

7. Понякога ние наистина знаем какво правим. Дори когато изобщо не ви се иска да го признаете.

8. Ние можем безропотно да изпълняваме всички ваши капризи. Но понякога е просто от любопитство – колко далече можете да стигнете в егоизма си. И в зависимост от резултатите си правим заключения.

9. Ако в света има примерно около три милиарда жени, красивите жени сред тях са много повече отколкото сред мъжете – умните и успешните. Ние ви напомняме това, когато от нас се изисква прекалено много, а се дава твърде малко.

10. Не всички от нас смятат женската пълнота за недостатък. А с възрастта този въпрос ни занимава все по-малко и по-малко.

11. Всеки от нас, повече от всичко цени у жената това да е "на разположение". И то само и единствено за нас. Простете ни за този парадокс.

12. Ако ви заведем на ресторант – това още нищо не значи. Както и шегите, закачките и лекият флирт. Ние просто ви изучаваме – точно както и вие нас.

13. Ние винаги забелязваме вашия маникюр, неепилираните крака, небоядисаните корени на косата и всички други дребни неща. Просто не ни пука за всичко това, ако наистина сме увлечени по вас.

Източник: gnezdoto.net