15 неща, които ни правят щастливи

  • Сподели:
15 неща, които ни правят щастливи

1. Прегръдката на любимия човек – какво по-красиво от това да се чувстваме обичани и желани. Да се сгушим на дивана с любимия и да гледаме някой филм.

2. Да се отпуснем на дивана – определено, това е един прекрасен начин да се отървем от напрежението и от тежкия работен ден. Когато се отпуснем пред телевизора и гледаме някой любим филм, като сме се опънали на дивана и си отпочиваме с чаша питие.

3. Чаша ароматно кафе или чай рано сутрин – един прекрасен начин да се изпълним с енергия и позитивни мисли.

4. Спорт – той действа освобождаващо и пречистващо от негативните мисли. Спортът има много ползи, както за душевното ни състояние, така и за добрата ни физическа форма.

5. Чувството, когато помагаме на някого в нужда – всеки един, дори и малък, жест към друг човек е способен да изпълни сърцето ни с щастие и удовлетворение.

6. Една топла и релаксираща вана – водата има способността да ни пречиства от натрупаната негативна енергия през деня. И какъв по-чудесен и приятен начин да релаксираме и да си отпочиваме.

7. Вечеря с хората, които обичаме – една прекрасна вечеря с любимите ни хора, с които можем да споделим, да се посмеем и да запечатаме едни прекрасни спомени.

8. Усмивката на дете – без значение дали е вашето дете, детската усмивка може да стопли и най-тъжното сърце и да ни накара да се почувстваме щастливи.

9. Почивка сред природата на някое усамотено и прекрасно кътче – какво по-хубаво място от това да сме сред природата и да се отървем от натрупаното напрежение.

10. Когато някой ни подаде ръка в труден момент – това определено се помни и предизвиква в нас чувства на благодарност, топлина и щастие.

11. Когато си намерим нещо на улицата или забравени пари по джобовете – усещането е прекрасно, когато си намерим някоя вещ, определено това предизвиква чувства на щастие.

12. Подарък/изненада от любим човек – прекрасно е усещането да знаем, че някой държи на нас, а какъв по-подходящ начин да ни го покаже от една приятна изненада.

13. Чаша любимо питие – определено в края на работния ден това е един от начините, с който можем да релаксираме.

 14. Ако сте жена, определено бихте се почувствали щастливи от шопинг, посещение при фризьора, спа процедури и закупуване на козметика.

15.  А, ако сте мъж, би ви зарадвал един нов автомобил, няма, защо да се лъжем.