16 причини да обичаме мъжа до себе си

  • Сподели:
16 причини да обичаме мъжа до себе си

Когато се намираме във връзка, често пъти ние се отдаваме на рутината и забравяме всъщност, че силните искри могат да разпалят отново любовта, но единствено към човек, към който изпитваме силни чувства.

Има много причини, поради които трябва да обичаме мъжа до себе си и сега ще разгледаме част от тях.

1. Той ни харесва, дори когато не сме в настроение и не спираме да мрънкаме

Този мъж наистина е мечта за всяка дама, тъй като не се огъва пред трудните периоди, през които всеки месец преминава жената до него и които са свързани с недоволство, липса на самочувствие, силна тревожност и гняв.

Въпреки всичко това, той остава до нас и е още по-влюбен и от преди. Това е една наистина основателна причина, за да обичаме мъжа до себе си, защото не всеки разполага със здрави нерви, за да преминава през тези периоди с лекота.

2. Той винаги знае как да ни накара да се усмихнем

Това е мъжът, който може да ни покаже красивата пеперуда скрила се зад дърветата, както и слънцето покрито от буреносни облаци, този мъж познава напълно същността ни, както и е наясно, кои са нещата, които могат да ни накарат да се почувстваме истински щастливи. 

3. С него можем да говорим на всякакви теми без да си омръзнем

С този мъж се разбираме, само дори и с поглед, знаем си качествата, както и недостатъците – той ни разбира и с него общуването е лесно, както със стар и верен приятел.

4. Той винаги слуша, когато говорите

Този мъж почти винаги може да довърши изречението ни, просто защото ни слуша, когато споделяме ежедневните си премеждия с него. 

5. Най-прекрасните моменти в живота ни, са свързани с него

Всичките най-красиви спомени в живота ни се дължат на него. Той присъства неотлъчно, както в най-прекрасните моменти от живота ни, така и в най-трудните. 

6. Ние гледаме в една посока и имаме общи мечти 

Това е мъжът, с който планираме, мечтаем и се стремим да получим едно наистина уредено и прекрасно бъдеще, защото с него сме на една и съща вълна.

7. Той е плътно до нас, дори и в трудностите

Той никога не си е помислял да избяга, когато усети, че проблемите са по-големи отколкото са нашите възможности да ги преодолеем. Той е верен на своите принципи, както и на връзката ни – винаги е до нас, когато ни е тъжно и когато има някакъв проблем, мога да разчитаме на него.

8. Той е грижовен баща

За него на първо място винаги стои семейството, а децата са истински щастливи и се забавляват, когато той е до тях.

9. Дори и след спор, ние с него не оставаме задълго обидени

Кавгите не са нещо, което се задържа в нашия съвместен живот, дори и да имаме спорове, ние знаем как да ги разрешим и бързо да отлетят откъдето са дошли.

10. Той ни прави по-добри

Благодарение на него с всеки изминал ден ставаме по-добър човек, защото този мъж ни е показал, кое е най-ценното в живота и на какво трябва да държим истински. Когато той е до нас, ние ставаме една по-добра своя версия.

11. Виждаме любовта в очите му

Дори, когато не го заслужаваме, в очите му отново виждаме любов. Този мъж търпи всичките ни настроения и въпреки това остава плътно до нас и в погледа му още откриваме чиста и истинска любов.

12. Той никога не ни е предавал 

Досега не се е случвало, този мъж да направи нещо, с което да ни нарани и да изгуби доверието ни, защото знае колко трудно се лепи една кристална купа, когато е вече счупена на хиляди парченца и не би поел този риск, защото държи на нашите отношения.

13. Той наистина умее да ни достави удоволствие в леглото

С него можем да бъдем себе си. Той не пропуска да ни достави наслада в леглото и знае кои са нещата, които могат да ни побъркат от удоволствие.

14. Грижовен е към нас и никога не очаква този жест да му бъде върнат 

Той винаги подхожда с внимание и грижа, дори когато не го заслужаваме особено, той е готов да ни подаде ръка и да ни изслуша.

15. Той никога не ни е спъвал да се развиваме, напротив помагал ни е да се издигнем все по-нагоре

Винаги е бил плътно до нас и ни е помагал с каквото може, за да правим това, което желаем истински и да гоним своето развитие и мечти.

16. Истински щастливи сме, когато сме заедно

Той всъщност е тази частица от нас самите, която дълго време сме търсели в останалите мъже и която перфектно ни допълва. С него сме едно цяло и сме истински щастливи, че успяхме да се срещнем в този живот – защото, той е любовта за която сме мечтали винаги и смятали, че съществува само и единствено в приказките.

Никога не бързайте да казвате, че този мъж не съществува, просто се огледайте около вас - може би това е именно вашият мъж, но просто не сте го оценили достатъчно.

Ако дори и половината неща се отнасят за него, то това е сигурен знак, че той наистина е страхотен и трябва да го обичате с цялото си сърце и душа, защото в живота - любовта е едно от нещата, които толкова трудно откриваме, а с такава лекота губим!