25 юли - ден извън времето

  • Сподели:
25 юли - ден извън времето

25 юли - ден извън времето, а от 26 юли започва Новата година, според Маянския календар.

От 23 юли започва нов духовен процес за цялото човечество. Космическите врати за навлизането на Новите Космически Духовни семена са отворени до първия лунен сърп на 25.07, който, според Маянския календар, днес признат за най-точен, е свещен ден извън времето и пространството.

Този календар е на 13-те Луни. В него има единна точка за синхронизация на всички космически цикъли - датата 26 юли всяка година, от която нататък започва Маянската Нова година. Тогава в Млечния път в една линия застават Слънцето, Земята и Сириус, всички те извършили пълните си обороти на въртене.

Затова в Египет всички храмове, както и посоката на Сфинкса, са ориентирани по тази линия. Календарът 13 Луни е като вълнов модул, в който един негов кин е равен на една Луна (28 дни).

Така 13-те Луни, умножени по 28 дни, дават числото 364 дни, а 25 юли остава Ден извън времето и в него сме свободни от влиянието на времето.

Земята навлиза в състояние на покой, тишина. Изчистват се старите програми, става настройване на единен вселенски ритъм и подготовка за новия цикъл, за нови програми.

Затова този ден се смята, че е определен за изкуство, творчество, свобода, за опрощение, молитви и медитации за мир.