5 неща в мъжа, които привличат жените

  • Сподели:
5 неща в мъжа, които привличат жените

Провокативност и привличане на внимание – мисията е възможна. Не трябва да се забравя обаче, че никога методите на се общовалидни. В очите на някого може да сте най-възбуждащият обект, но в други очи – дори напротив.

Мъжете смятат, че мускулите, ризите и скъпите часовници грабват женските погледи, но не е винаги така. Има жени, на които им трябва наистина малко, за да изпитат влечение. В следващите редове можете да видите, какво понякога побърква женския мозък.

1. Погледът

Онзи, който казва "Не ми пука". Сигурността, безстрашието, които се внушават индиректно докато погледът блуждае. Гледайки те с този поглед, може да ти омекнат коленете. Говори за твърдост на характера - каквото и да стане, има решение.

2. Леката усмивка

Не е нужно да е шумен, напротив. Силният смях на мъжа по-скоро крещи „Виж ме“, а това не е секси. Лека усмивка, тих смях – премереност и контрол над себе си. Това е. Жените харесват непринудената усмивка, съчетана с настоятелен поглед.

3. Ръцете

Но не мускулестите бицепси, а дланите. Силните ръце отново носят сигурност. Да се изгубиш в ръцете му – незабравимо. Дори при ръкостискане само може да се прецени, колко сила има в тях. Мъжките ръце трябва да са силни, по-груби от женските. Някак не си представям да изпитате, дами, удоволствие от меки, току-що намазани с крем, мъжки ръце.

4. Говорът

Трябва да може да говори. Не да е бъбривец и да не можеш да вземеш думата. Идеята е да знае кога и какво да каже. Да умее да преценява ситуацията и да не избухва непрестанно. По говора можеш да прецениш какво цели.

Високите децибели и арогантното поведение не са привличащи. Мъжът е интересен, когато не казва директно всичко. Не крещи и не се бърка навсякъде.

5. Пушенето на цигара

Разбира се, не като жена. Силното засмукване, дори със заети ръце, държейки я само с устни. Правейки нещо с ръце, говорейки и държейки цигара с устни едновременно – асоциацията е за нещата, които можете едновременно да правите в интимен план. Тук въображението играе основна роля.

Изброяването може да продължи, но основите са тези.