5-те най-ужасни НЕсъвместимости при зодиите

  • Сподели:
5-те най-ужасни НЕсъвместимости при зодиите

Не всяка любов завършва с щастлив край, колкото и да ни се иска приказката да продължи вечно. Някои зодии просто не си отиват и какво и да правят... не успяват да останат заедно. Различни характери, несъвместимости в общите цели и какво ли още не.

Това са 5-те двойки зодии, за които е невъзможно да стигнат до края:

Рак и Козирог

Тотално различни като характери зодии, които може и да имат пламенна любов в началото, но тя угасва бързо към края. Раците са много добри по душа, дават всичко от себе си за другите и никога не се поставят на първо място. Докато Козирозите обичат вниманието да пада върху тях, което не се харесва на Раците.

Двете зодии имат толкова противоречиви характери, че скандалите на по-късен етап са им в кърпа вързани. Раците угаждат на капризите на Козирозите, но в последствие те стават толкова много, че никой на света не може да им угоди. Затова за тази двойка е почти невъзможно да създадат здрава и дълготрайна връзка.

Телец и Телец

Всички двойки с еднакви зодии имат проблеми, но това е най-взривоопасната комбинация. Телците бързо се сърдят и влизат в тежки спорове, а когато това се случи с представител от същата зодия, таванът може да се срути, преди някой да се откаже от спора.

Изключително инатлива зодия, която никога не отстъпва първа и точно за това, когато нещо се случи, нито един от Телците не прави първата крачка, докато някой не ги сдобри. Представителите на тази зодия обичат да получават цялото внимание и да дават мъничко в замяна, когато никой от двамата не го прави, раздялата е сигурна.

Овен и Лъв

Невъзможна любовна комбинация, която се разпада по много и различни причини. Овните са импулсивни хора, които правя всичко с хъс и страст. Кариеристи са, което не се харесва на Лъвовете, обичащи домашния уют и спокойния живот.

Едни от основните проблеми в тази връзка е това, че Овните са работохолици и са склонни да пренебрегват партньора си заради работата, а Лъвовете имат нужда от внимание, нежност и разбиране. Когато не го получават бързо губят топлите си чувства и с лесна ръка могат да преминат на следваща връзка.

Стрелец и Везни

Много трудна любовна комбинация, която започва бурно, но гасне без искри. В началото любовта на Стрелците е по-силна и завладява бързо Везните. Разликата при двете зодии е в амбициите и мечтите им за бъдещето. Когато човек е влюбен рядко мисли за това, но на по-късен етап то се превръща в проблем.

Стрелците са амбициозни и искат много от живота - кариера, живот в чужбина и непрекъсната динамика. Докато Везните искат да създадат семейство, да се устроят някъде и да живеят спокойно. Нито една от двете зодии не би се отказала от своите цели и мечти, за това и в даден момент за тях става невъзможно да бъдат заедно.

Скорпион и Водолей

Водолеите са романтици, Скорпионите са практици. Едната зодия иска любов, романтика, изненади и разговори до късно вечер, а другата няма никакво намерение да даде всичко това, защото просто не им е присъщо. Основният проблем при тази зодиакална двойка идва от това, че имат много различни характери. Борбеността на Водолеите и апатията на Скорпионите в никакъв случай не може да доведе до щастлив край.

Единственият начин връзката им да просъществува е, ако Водолеят има известно "надмощие" над Скорпиона и води връзката. Тогава нещата могат и да се получат.

Източник: actualno.com