6 идеи за горещ секс

  • Сподели:
6 идеи за горещ секс

Страстна спонтанност – обикновено следваме тази идея в сексуалния си живот. Навярно затова и много хора мислят, че половите отношения по план са признак за разпадане на връзката, или най-малкото, че нещата в леглото не вървят гладко.

Голямата разлика между "горещите" и "изхабените" интимни отношения е сексът – колко често го правите и, може би по-важното, дали прилича на "искам да разкъсам дрехите ти" или е като "следващата стъпка след планирания ни секс е да се разведем". Проблемът при правенето на секс по разписание обаче е еднствено в главите ни, в самото отношение към него.

"Непрекъснато се изненадвам колко много хора се противят на планираната интимност. Все още се мисли, че е хубаво единствено, когато е спонтанно", казва американският брачен консултант Анита Члипала.

"Постоянно напомням на двойките за времето, когато са започнали да излизат заедно. Тогава те са планирали срещите си. Дори и да не са се виждали няколко дни, и двамата са очаквали, или са се надявали да имат интимно изживяване. И ако тогава е било добре, то защо сега не им изглежда по същия начин?"

Повечето хора правят секс, защото го искат, но понякога интимните взаимоотношения просто се нуждаят от някаква договорка. А ако графикът ви е доста претрупан, съставянето на план и полагането на усилия за неговото спазване се оказва най-доброто решение.

Ето съветите на Члипала, както и на секслозите Патрисия Джонсън и Марк Майкълс за страстен планиран секс:

1. Запазете го в тайна от партньора

"Новото красиво бельо, което жената си купува и облича в момента, в който иска да прави любов с мъжа си, е вид планиран секс и може да се окаже разковничнето за страстно изживяване."

2. Невинаги е задължително да бъде секс

Може да бъде просто различен начин за интимност: вана с мехурчета, масаж... Важното е да няма очаквания за секс, но ако все пак се стигне до там, ще бъде страхотно!

3. Изпращайте бележки на интимната си половинка, като част от любовната игра

"Изграждането на предварителна представа за това какво ще се случи с леко писмено напомняне за умопомрачителните неща, които смятате да правите заедно, действа много възбуждащо", напомня консултантката.

4. Съставете си план, от който сте наистина ентусиазирани

"Планирайте регулярни еротични срещи. Обърнете внимание как този график се отразява на общото ви ниво на желание", съветват експертите Патрисия Джонсън и Марк Майкълс.

5. Бъдете креативни и подходете стратегически към времето, отредено за секс, казват специалистите от сайта afterninetonight.com

"Изберете часовете, в които децата ги няма и можете да изключите телефона и компютъра си. Ако имате достатъчно време за релаксация, шансовете ви за страхотен секс се увеличават неимоверно."

6. Опитайте се да започнете интимното си изживяване още преди същинския секс 

Как? В деня, в който сте планирали да го правите, обърнете повече време на външния си вид. Например: обезкосмете се, лакирайте се, изберете еротичен парфюм. Бъдете секси! И си пофантазирайте за това какво ви очаква, когато се приберете вкъщи.

Снимка: philippejacquet.co.uk