6 причини, поради които жените изневеряват

  • Сподели:
6 причини, поради които жените изневеряват

1. Мъжът до нея не успява да й предостави нужното внимание и уважение

Той я е приел като роднина и е спрял да показва любовта си към нея. След като вече я е спечелил е решил, че не е нужно да полага повече сили тя да се чувства обичана и щастлива. Приема я като даденост и човек, който винаги ще е до него, независимо от това какво ще се случи между тях.

2. Връзката е лишена от изненади и емоции

Връзката е достигнала до етап, в който и двамата се познават достатъчно добре и не смятат, че има какво ново да научат за другия. Всичко за тях е еднообразно и се е превърнало в рутина. Мъжът не е склонен да възроди отношенията, които са имали досега и е оставил всичко в ръцете на съдбата. Връзката е в застой и няма изгледи нещата да се променят.

3. Мъжът до нея е егоист и поставя на първо място собственото си щастие

Жените имат склонността да изпитват силни емоции, чувства, както и желание за отмъщение, когато разберат, че човекът до тях не ги обича достатъчно или на първо място поставя винаги собствените си желания. Жената интуитивно ще почувства, че нещата не вървят в правилната посока и без особено да се поколебае ще потърси по-отдаден и любящ партньор от него.

4. Тя усеща, че връзката и върви към своя край

Когато жената усети на къде отиват нещата, тя е склонна да започне да се оглежда и да търси нов човек до себе си. Когато е дала всичко по-силите си да укрепи връзката, но не се е получило, тя просто ще си намери някой, с когото може да започне отначало и на чисто.

5. Когато мъжът до нея я унижава и ревнува

Жената е склонна да действа и напук. Когато дълго време партньорът до нея я обвинява в изневяра и че споделя леглото с друг мъж, а тя реално дори не се е и замисляла да го направи, ще вземе нещата в свои ръце и ще намери някой, с който наистина да изневери. И жените като мъжете обичат свободата, както държат човека до тях да им има доверие и когато тези неща липсват във връзката и настъпят излишни обвинения жената ще намери човек, с който да се чувства спокойна и истински обичана.

6. Жената е разбрала, че мъжът до нея не й е особено верен

Ако жената разбере, че й изневерявате, също е склонна да последва вашия пример и ще го направи с единствената цел да ви нарани, както вие сте постъпили с нея. Не подценявайте жените, защото в такава ситуация те са способни да изберат човек, който е изключително близък до вас или ваш роднина – в такъв момент най-важното за нея ще е да ви причини болка и то в пъти по-голяма от тази, която вие сте й причинили.