Ах, този размер!

  • Сподели:
Ах, този размер!

За размерът на мъжкото достойнство са изписани стотици страници. Той е и вероятно ще продължи да бъде основно притеснение за мъжете. Въпреки че процентно оплакванията на жените, отнасящи се до секса, в много по-голяма степен са свързани с преждевременната еякулация, отколкото с размера на членовете на партньорите им.

От една страна, защото по-малко надарените мъже са склонни да бъдат по-старателни в леглото и да компенсират, а от друга, защото вниманието, което мъжът обръща на сексуалните и емоционалните нужди на партньорката си, е от много по-голямо значение за нейното удоволствие.

Какво показват цифрите?

Нормата е нещо доста относително - според нея с нормална големина е всеки полов член, който в еректирало състояние е между 12 и 18 сантиметра. Най-големият полов член във възбудено състояние може да достигне 25-30 сантиметра. Разбира се, възниква съмнение във възможността за използване на такъв орган по предназначение.

Преди няколко месеца British Journal of Urology International публикува проучване, направено сред 15 000 доброволци на възраст над 17 години. Мъжете са били от САЩ, Европа, Азия и Африка и в името на експеримента, са предоставили пенисите си да бъдат измерени в нормално и в еректирало състояние.

"Средностатистическият" пенис на тези 15 000 мъже е с дължина 9,14 см - в спокойно състояние и 13,10 см - в ерекция. Едва 2,28% от взелите участие в експеримента са показали свръх големи или свръх малки полови членове.

Какво мислят мъжете?

Дали мъжът счита себе си за нормално надарен или ощетен, зависи повече от неговата личностна преценка, от значението, което той отдава на външния си вид, от сексуалния му опит, от изказванията на сексуалните му партньорки до този момент. Факт е обаче, че 80% от мъжете биха предпочели да са малко по-надарени.

Възможностите?

Размерите и формата на пениса, въпреки че са определени още при раждането на човека, могат да бъдат изменени. Въпросът е нужно ли е това?

От къде идват проблемите в секса?

Във всички случаи много рядко техен източник може да е размерът на пениса. Обикновено става дума за вътрешни блокажи, които ни пречат да дадем воля на сексуалната си енергия. Те могат да се отработят с помощта на специалист.

Непознаване на собственото си тяло и на начините да си доставим удоволствие е друга често срещана възможност. Ако ние сме невежи по този въпрос и не познаваме "бутоните" си, как можем да очакваме партньорът да ги нацели от раз?

Свян и табута – в леглото няма място за тях. Експериментирайте и бъдете отворени за нови пози, играчки и приспособления. Рутината убива страстта.

Използване на секса или по-скоро липсата му като форма на наказание

При двойките, които спират да правят секс, обикновено има натрупани гняв и обида. Техните резервоари трябва да бъдат почиствани редовно, защото в противен случай съществува риск да превземат не само леглото, но и връзката ви.

Скритите фантазии, заровените надълбоко, нереализираните сексуални желания ви дърпат като воденичен камък. За да получите това, от което се нуждаете в спалнята, е нужно да го споделите с партньора си. Ако се затруднявате да говорите направо, можете да напишете кратък еротичен разказ, в който той и вие сте главните герои. Гарантирам ви, че ще го разпали!

Дайте воля на въображението си и помнете – всеки може да се научи да прави качествен секс, стига да има желание за това и достатъчно смелост, за да си позволи да опита.

Желая ви страстни дни и горещи нощи!

Снимка: reneemeggs.com