Анджелина Джоли: нейните мъдрости за живота

  • Сподели:
Анджелина Джоли: нейните мъдрости за живота

Анджелина е живото доказателство, че красотата не се крие само във външния вид. Тя неведнъж е доказвала, че не е просто красива празноглава актриса и може би точно това я направи толкова обожавана през годините.

Жена с позиция, жена с бунтарски дух, актриса, майка, доскоро съпруга, доброволец на ООН, но всъщност и просто един човек, който върви по своя път и се бори със своите препятствия в живота, учейки своите уроци за него.

1. "Хората казват, че вървиш в неправилната посока, когато всъщност тази посока е просто твоята."

2. "Мислиш си "Ами ако сгреша днес, ще съжалявам". Не вярвам в съжалението, чувствам, че всичко ни води до където сме сега и ние просто трябва да скочим напред, да имаме добри намерения, да се отпуснем и да видим какво ще стане."

3. "Всеки път, когато се чувствам изгубена, отварям една карта и се взирам в нея. Взирам се, докато си припомня, че животът е едно голямо приключение, има толкова много да се направи, толкова много да се види."

4. "Когато се срещнах с оцелели от война, глад и изнасилване, научих какъв е живота на повечето хора на този свят и каква късметлийка съм, осъзнах колко съм била защитена. И бях решена никога да не е така отново."

5. "Ако мисля за смъртта повече, отколкото други хора, то вероятно е защото обичам живота повече отколкото те."

6. "Ако да бъдеш разумен означава да мислиш, че има нещо грешно в това да си различен...то по-скоро бих била побъркана."

7. "Ако всеки избор, който правиш, е искрен, то тогава ти си здраво стъпил на земята и нищо, което някой може да каже за теб, не може да те разтърси или да промени мнението ти."

8. "Обичай един човек, грижи се за него, докато умреш. Нали знаеш, отгледай деца. Имай добър живот. Бъди добър приятел. И се опитай да бъдеш себе си изцяло и да разбереш какво обичаш, и го преследвай с всичко, което имаш, независимо колко много изисква."

9. "Била съм безразсъдна, но не съм бунтар без кауза."

10. "Без болка няма страдание. Без страдание никога няма да се поучим от грешките си. Болката и страданието са ключът към поправянето на нещата, без тях го няма пътя на живота."

11. "Имаме избор как да приемаме това, което се случва в живота ни и дали да му позволим да ни промени. Можем да бъдем погълнати от омраза и черни мисли или някак да си възвърнем човещината, или да се примирим с нещата и да научим нещо за себе си."

12. "Ако се направя на глупачка, на кой му пука? Не ме е страх от представата на когото и да било за мен."

Превод: Мария Петрова за HighViewArt.com