Астро прогноза за 14 и 15 юли

  • Сподели:
Астро прогноза за 14  и 15 юли

14 юли, събота, денят на Сатурн. Сатурн седи стабилно на своя трон в Козирог. Затова всички трайно се стремим към успехи, професионални постижения и кариерно израстване. Това е хубаво, защото ни заземява и ни прави насочени навън, да превземаме големия свят, в противовес на Слънцето в Рак, което ни приютява в дома, в родината, на топло вкъщи, при близките и семейството. Добре е да има равновесие между силите.

Колкото до Луната, днес тя вече е в Лъв. И се случва нещо много интересно в момента. Луната се намира в слънчевия Лъв, а Слънцето транзитира в лунния Рак. Обърках ли ви? Не е сложно за разбиране. Просто изглежда сякаш двете светила са разменили местата си.

Луната транзитира в Лъв още от снощи. Меркурий вече не е сам там. Луната го подкрепя. Неприятното е, че Меркурий и Луната в Лъв ги "стрелят" от няколко посоки: Уран в Телец, Юпитер в Скорпион и Марс във Водолей.

На представителите на неподвижните знаци няма да им е лесно днес, ще им бъде напрегнато като цяло (това са хората със Слънце, Луна и/или Асцендент в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей).

Луната в Лъв предполага да участваме в светски събития, да се събираме в компании, да блеснем на сцената на живота. Огнената Луна обича да й обръщат внимание, да я ласкаят, да се чувства значима и красива. Занимания с деца и с творчество са особено приятни и подходящи, както и летни флиртове, закачки, игри, любовни искри. Радвайте се на живота като деца и любете страстно! Към това ви зове Луната в Лъв.

15 юли, неделя, денят на Слънцето. Слънцето е в Рак. Слънчево им е на всички Раци и Рачки. Посветете се на дома и семейството си. Погрижете се за децата и близките си. Нека на всички им е приятно, уютно, споделено, обично, нежно. Отпразнувайте заедно нещо случило се, което е прекрасно, и се отнася до целия ви род.

Или пък... утешете се заедно, ако нещо тъжно ви е споходило. Когато не си сам, когато имаш дом, роднини, близки на сърцето ти хора, тогава животът е споделен, смислен и изпълнен с много повече радост и емоции! Нали?

Прекрасните два големи тригона, за които ви разказвах вчера и завчера подробно, още си стоят на небето. Чудесно е! Земният тригон е образуван от Уран в Телец, Венера в Дева и Сатурн в Козирог. Водният тригон е съставен от Слънцето в Рак, Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби.

А в неделя вечерта, по-точно в 20.35 ч., Луната се премества в земната Дева, съвпада с Венера в Дева и с това засилва Земният елемент на транзитната астро-карта. Когато двете женски планети (Луната и Венера) са в земен знак и работят заедно, при това хармонично аспектирани от други две планети също в земни знаци, това се отразява по следния начин на всички ни: ставаме по-стабилни, спокойни, надеждни, търпеливи, работливи, отговорни, концентрирани, спазващи обещанията си, верни, лоялни, грижовни. Но също така и по-критични и самокритични, изпълнени с желание за перфектност и идеалност. За непогрешимост.

Вземете си полезното за вас. Направете своите събота и неделя прекрасни! От нас си зависи.

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg