Астро прогноза за 17 декември

  • Сподели:
Астро прогноза за 17 декември

17 декември, понеделник, денят на Луната, която в момента транзитира в Огнения Кардинален зодиакален знак Овен. Отлично аспектирана е от Слънцето, Юпитер и Меркурий в Стрелец, също Огнен знак.

Уран е в Овен заедно с Луната, така че в момента са налице цели 5 планети в огнени знаци, от които двете светила (Слънцето и Луната).

Огънят като стихия, енергия и елемент символизира вдъхновението, ентусиазма, пламенността и хъса, с които вършим нещата. Активни, борбени, смели и инициативни сме като цяло, доста повече от обичайното за нас. А на представителите на Огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец) определено им върви днес!

Венера в Скорпион е хармонично аспектирана от Марс и Нептун в Риби, и от Сатурн в Козирог. Кипят страсти, налице са мечтателност и влюбеност, но някак без излишни екзалтации и крайности, заради отрезвяващото въздействие на Сатурн в тези две области.

На всички желая прекрасно начало на последната за тази година пълна работна седмица!

Малко по малко... настройваме се на празнична вълна. Какво правите, за да повишите настроението си? Радвате ли се на снега? Украсихте ли у дома и местоработата си? Усмихвате ли се? Търсите ли подходящи подаръци, с които да зарадвате близките си? Мислите ли за рецепти за коледни курабийки и новогодишни баници?

Рано е, знам. И все пак другият понеделник е Бъдни вечер. После е Рождество Христово. А след това ще изпращаме тази година и ще посрещаме следващата. Насред шумове и цветове, оставяме ли си време и пространство за равносметка на отминалото и за целеполагане в бъдното?

***

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg