Астро прогноза за 4 ноември

  • Сподели:
Астро прогноза за 4 ноември

4 ноември, неделя, денят на Слънцето. Слънцето е в Скорпион. Трансформация, страст, дълбочина, големи промени...

За разлика от вчера. Вчера беше събота, денят на Сатурн, кармата, дълга, Архангелова Задушница. Спомнихме ли си за нашите починали близки? Почетохме ли ги? Задушница - от "душа"...

Сатурн седи на своя трон сега, в Козирог. Строги сме, когато се налага, дисциплинирани, сухи и делови. Не може само чувства, емоции и страсти, не може само по Скорпионски да я караме. Нищо, че месецът е такъв. Все още е топъл, ясен и слънчев, но скоро ще почнат ноемврийските влажни дъждове, ще подсетят за идващата Зима. Готвим се. В очакване сме. Подготвяме почвата. 

Колкото до Луната, тя днес транзитира вече във Въздушните Кардинални Везни. Точно в 11.06 ч. Луната излезе от земната подвижна Дева и влезе във Везни. Въздушната Луна винаги ни подтиква да учим повече, да общуваме повече, да пътуваме повече.

Да сме любопитни, любознателни, търсещи, изследващи, отчитащи и чуждата гледна точка. Стремим се към равновесие, справедливост, хармония, красота, баланс, любов и разбирателство в интимните си взаимоотношения.

Венера също е във Везни. Двете женски планети са в знака на брака и любовта. Чудно ли е, че ни влече да обърнем внимание на любимия? Ако нямаме такъв, нещо ни тика да творим, дърпа ни да усетим красотата, да оценим естетичното в света...

Е, да, Луната е в самото начало на знака, а Венера е в самия му край и е все още ретроградна, но това няма кой знае какво значение в случая. Жените сме настроени на любовна вълна и сме дружелюбни една към друга, няма конфликти между по-зрелите и по-младите жени.

Луната все повече изтънява и намалява, все повече се доближава до фазата Новолуние, която ще изживеем съвсем скоро, когато Слънцето и Луната символично ще се целунат, съвпадайки в един и същ градус в Скорпион. Разчистваме, освобождаваме се от излишното, подреждаме, вкарваме в ред нещата си.

Водещи стихии: вода, земя и въздух. Всеки от нас има подкрепата на някоя планета-покровител, която в момента транзитира в неговия елемент. Меркурий е в Стрелец, до дни и Юпитер ще се придвижи до своя зодиакален знак (Стрелец) и съвсем ще помогне на огнените знаци.

Още мъничко търпение проявете. Общо взето на всички ни ще олекне... До дни. Когато Венера започне да се движи директно. Когато Юпитер седне на своя трон в Стрелец. Когато Луната започне да нараства след Новолунната си фаза.

Хубава неделя от мен!

***

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg