Астро прогноза за периода 11 - 17 юни 2018

  • Сподели:
Астро прогноза за периода 11 - 17 юни 2018

11 юни – Луната в Телец е в точна опозиция с Юпитер в Скорпион и в приятен секстил с Нептун в Риби. Луната продължава да намалява и съвсем скоро ще настигне Слънцето.

12 юни – в 9.54 ч. Луната влиза в същия знак като Слънцето. Луната във Въздушните Близнаци ни прави общителни и любознателни, със склонност да пътуваме и учим. Днес разчистваме пространството вътре в нас и около нас, за да се подготвим за утрешното Новолуние. Освобождаването от стари и излишни неща ни помага да приветстваме новостите, които ще дойдат при нас. Вечерта в 22.57 ч. Меркурий излиза от Близнаци и влиза в Рак.

13 юни – Луната целият ден е в Близнаци. Съхраняват се тенденциите от вчера. В 22.46 ч. Слънцето и Луната съвпадат в 23-ия градус в Близнаци. Сега е моментът да намислим новолунните си желания, свързани с пътувания, обучения, търговия, комуникации, усвояване на нови знания и умения.

14 юни - в 10.23 ч. Луната сяда на своя трон в Рак. Ставаме чувствителни, емоционални, обърнати навътре в нашия свят и посветени на семейството и дома. Това се засилва още повече заради Меркурий, който вече транзитира в Рак. Венера излиза от Рак и влиза в Лъв, още час след полунощ. Венера в Лъв обича лукса, има добро самочувствие, обича да се изявява и да блести.

15 юни - Луната е в Рак през целия ден. Запазват се астро-тенденциите от вчера. Водещ елемент е елементът Вода. Радваме се и на голям Воден тригон, образуван от Луна в Рак, Нептун в Риби и Юпитер в Скорпион.

16 юни - още в 10.25 ч. Луната влиза в Огнения Лъв. Луната в Лъв обагря целия уикенд. Добре дошли са заниманията с деца, всякакви игри, светски и творчески изяви, любовни срещи.

17 юни - Луната е в Лъв целият ден и днес. Съхраняват се тенденциите от вчера. Луната вече се вижда нощно време, макар и като тънък сърп все още. Можем да започнем да реализираме плановете си, намислени по време на Новолунието.

За седмицата са характерни следните планетарни и аспекти:

Слънцето е в Близнаци. Когато Слънцето транзитира в третия знак на Зодиака, всички ставаме по-подвижни, гъвкави, общителни, ученолюбиви, сръчни, желаещи да пътуваме и да се срещаме с хора.

Луната тази седмица изминава пътя от Телец до Лъв, като първоначално намалява до фаза Новолуние, след това е новолунната й фаза и накрая започва да нараства лека-полека.

Меркурий е в Близнаци до 11 юни. От 12 юни Меркурий е в Рак. Интензивно общуване в дома и семейството, срещи с роднини.

Венера е в Рак до 13 юни. Тя засилва нашата инстинктивна природа. Стремим се към сигурност във финансовата сфера. От 14 юни Венера е в Лъв и ни настройва на любовна вълна. Ставаме горещи и пламенни.

Марс е във Водолей. Можем да станем свидетели на повече рицарски постъпки. Светът има нужда от идеализъм и благородство!

Сатурн седи на своя трон в Козирог и в момента е ретрограден. Той ще остане там още дълго време. Неговото структуриращо влияние се усеща силно. Ако през изминалите години сте полагали усилия в работата и професията си, ще усетите как сега жънете богата и щедра реколта. Ако обаче сте се отдавали на леност и мързел, точно сега може да почувствате остро колко неразумно сте постъпили.

Козирог дава само на онези, които са се потрудили. На останалите по-скоро взема. Затова е известен като Господарят на Кармата. Ще се наложи да изсърбате това, което сами сте си надробили, особено в сферата на кариерата и професионалния си растеж.

Юпитер е в Скорпион и също е ретрограден. Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. До 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията. В момента и той се движи ретроградно.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Уран отскоро е в Телец и ще остане там до 25 април 2026 година.

Желая на всички успешна нова седмица и щастливо Новолуние!

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg