Астро прогноза за периода 5 - 11 февруари 2018

  • Сподели:
Астро прогноза за периода 5 - 11 февруари 2018

На 5 февруари – Луната е във Везни и все така ни настройва на вълна партньорство, брак, хармонични взаимоотношения, както през предишните два дни. Квадратурата Юпитер - Венера обаче може да даде конфликти и напрежение в любовните ни връзки. Днес Луната във Везни хармонира с Меркурий, Слънце и Венера.

Посветете деня на любовта, приятелите, близките и дома си. Делата и вътрешния ви психо-емоционален свят са в синхрон. Късно вечерта Луната и Уран са в точна опозиция, възможен е сблъсък между нуждите на интимната двойка от една страна и индивидуалните потребности на всеки един от двамата партньори.

6 февруари – В 5.56 ч. сутринта Луната влиза в Скорпион и променя изцяло енергетиката на деня по посока на дълбоки страсти, чувства и емоции, и интерес към финанси, тайни, подземен свят, към окултното и скритото като цяло. Тъй като Луната и Слънцето квадратират днес (Последна четвърт на Луната е), са възможни междуличностни конфликти и засилване на вътрешното психо-емоционално напрежение.

7 февруари – Луната е в Скорпион. Съхраняват се тенденциите от вчера. Луната продължава да намалява след Пълнолунието от миналата седмица.

8 февруари – В 15.54 ч. Луната се премества от Скорпион в Стрелец. Всички ставаме оптимистично настроени и с подновено желание да пътуваме, да се развиваме и да учим нови неща.

9 февруари - Луната е в Стрелец, запазват се астрологичните тенденции от вчерашния ден.

10 февруари - Луната е в Стрелец и днес. Тъй като е почивен ден, ще имате по-голяма възможност да излезете навън, да се разходите, да се отправите на път, да се срещнете с хора, да научите нещо ново и интересно от тях. Луната е хармонично аспектирана от няколко страни, така че ще се чувствате чудесно, подкрепени, сигурни и обгрижени.

11 февруари - Още в 4.22 ч. рано сутринта Луната влиза в Козирог. Въпреки че е неделя, ставаме някак сериозни и изпълнени с чувство за дълг. Стремим се към високи постижения и към спазване на поетите обещания и отговорности. Ако се чудите кой ден от уикенда да чистите и подредите жилището си, вече не го правете - изберете днешния ден! Земният Козирог ще ви помогне да се справите със задачите качествено и ефективно, без да пилеете енергията и ресурсите си за странични занимания. А след свършеното ще се почувствате чудесно!

За седмицата са характерни следните планетарни и аспекти:

Слънцето е във Водолей. Време е да обърнем внимание на приятелите и съмишлениците си, както и на всякакви по-възвишени каузи и идеали. Водолей живее в бъдещето, в бъдното. Затова на много Водолеи им хрумват ексцентрични странни идеи и като цяло често остават неразбрани от останалите зодиакални знаци.

Обаче точно сега, когато тече техният месец, не само ще бъдат разбирани по-лесно от околните, но и всички сякаш ще бъдем осенени от тяхното вдъхновение и визия. Приветствайте нестандартните пътечки в своя свят! Ще бъде за добро, ще бъде интересно, ще бъде весело. Пробвайте!

Луната изминава пътя от Везни до Козирог, като през цялото това време е в намаляваща фаза. Периодът е подходящ за разчистване, почистване, подреждане и разтоварване, във всякакъв смисъл. Диетите и хранителните режими ще донесат облекчение на телата ни, а освобождаването от ненужните вещи в бита ще успокои и презареди душите ни.

Меркурий е във Водолей. Радваме се на интересни идеи и ексцентрични хрумвания.

Венера също е във Водолей. В този знак тя е свободолюбива, нестандартна и склонна да смесва приятелството с влюбването и страстта.

Марс е в Стрелец. Той насочва жизнената ни енергия в посока учене на чужди езици, пътешествия извън страната и разнообразни духовни търсения.

Сатурн е в Козирог, неговото структуриращо влияние се усеща силно, тъй като сега той седи на своя трон и определено е много силен. Ако през изминалите години сте полагали усилия в работата и професията си, ще усетите как сега жънете богата и щедра реколта. Ако обаче сте се отдавали на леност и мързел, точно сега може да почувствате остро колко неразумно сте постъпили.

Козирог дава само на онези, които са се потрудили. На останалите по-скоро взема. Затова е известен като Господарят на Кармата. Ще се наложи да изсърбате това, което сами сте си надробили, особено в сферата на кариерата и професионалния си растеж.

Юпитер е в Скорпион. Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Уран е в Овен. Пазете си нервите. Стремете се да не вземате прибързани и внезапни решения, които са ключови за вашия живот.

В момента няма нито една ретроградна планета. Всички се движат директно. Възползвайте се максимално от този светъл период, в който затрудненията и забавянията са малко.

Желая на всички хубава нова седмица!

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg