Астро прогнозата до края на 2016 г.

  • Сподели:
Астро прогнозата до края на 2016 г.

На 27 декември Луната е в Стрелец цял ден. Настроени сме на приключенска вълна. Искаме да пътешестваме надалеч, да се докоснем до непознати земи, да научим нещо ново и вълнуващо, да погледнем отвъд видимия хоризонт.

Чувстваме се късметлии, някак ни е леко на душата, оптимистично заредени сме, може би следпразнично още ни държи или пък дори сме си взели почивен ден. Или сме планирали жадувано пътуване в чужбина. Търсим Истината и философстваме. Добро начало на последната за тази година работна седмица.

На 28 декември до 17.11 ч. Луната все още е в Стрелец, след този час преминава в Козирог, за да се подготви за предстоящото приближаване до Слънцето в този знак.

Атмосферата рязко се променя и от лежерна става осезаемо по-строга, замислена, хладна, дори сурова. Такъв е Козирогът - сериозен и студен - иначе как би се изкачил толкова нависоко и би постигнал толкова много?

На 29 декември в 8.53 ч. сутринта е Новолунието в знака Козирог. Това означава, че двете Светила (Слънцето и Луната)са в символична целувка на Небето. Имаме Слънце и Луна в кардиналния земен Козирог, времето е добро за професионални постижения, за работа, свързана с кариерното развитие и растеж, за търпение и постоянство в преследването на целите.

По време на Новолуние е хубаво да помечтаем, да помислим какви са истинските ни желания занапред. Дни преди настъпването на Новата година е период, подходящ за равносметка на миналото и за планиране на бъдното.

На 30 декември Луната целият ден остава в Козирог. Днес приключете окончателно с деловите си задачи! Все пак утре ще бъде време за празнуване, за танцуване, за заслужен отдих след тежкото натоварване. Умът ви ще ви помогне, в добра кондиция сте като цяло, паметта ви е услужлива, дори интуицията ви е отлична в момента, възползвайте се максимално.

Луната малко по малко започва да нараства. Вече можете да започнете да действате по посока сбъдването на съкровените си мечти, можете и да ги споделите с някого, но нека това бъде сигурно ваше доверено лице. Не пилейте силите и вярата си.

На 31 декември Уран вече не е ретрограден. Ще се почувстваме някак свободни и окрилени да бъдем себе си, дори това да означава да бъдем странни, нестандартни и ексцентрични в нечии очи.

Ретрограден остава само Меркурий, затова спазвайте астрологичните препоръки да се въздържате от крупни покупки, особено на техника, да внимавате как общувате, да пазите кореспонденцията си, да шофирате както трябва, да пътувате с трезв разум, да не спорите за дреболии, да проверявате имейлите и документацията си по няколко пъти.

Още в 3.29 ч. през нощта Луната ще се премести от сериозния Козирог в свободолюбивия Водолей. Което е много хубаво, все пак предстои празник. Добре е да бъдем в палаво настроение. Дори леко щури и шантави. Позволени са фойерверки, шум, палитра от цветове и звуци, шарени дрехи, широки усмивки, бенгалски огньове, странни прически и ексцентричен грим.

Отпращаме старата година, приветстваме Новата. А Водолеят обича промените, обича новостите, обича не-прозаичното, не-делничното. Въздушната Луна обича да е в движение, да се радва, да пътува, дайте й го, пуснете я на свобода и истински се забавлявайте.

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., vihrogonche@abv.bg, skype - desykv