Австралийски репортер поднесе своите искрени извинения към Адел

  • Сподели:
Австралийски репортер поднесе своите искрени извинения към Адел

Австралийският телевизионен репортер Мат Доран поднесе дълго извинение на Адел в ефир, след злополучно интервю, което така и не бе излъчено.

Когато става дума за извинения, провинението на този мъж към Адел е дълбоко.

В събота, 27 ноември, Мат Доран, журналист и ко-водещ на австралийското телевизионно шоу Weekend Sunrise, завърши предаването си, обръщайки се към смущаващ инцидент, който предизвика презрение в социалните медии.
Доран наскоро призна, докато интервюира Адел, че му била дадена възможността „само да чуе новия ù сингъл „Easy On Me". По-рано обаче на Доран му бе предоставено да изслуша целия дългоочакван нов албум на изпълнителката, 30, и не забелязал работния имейл, съдържащ връзка към него, което го направи зле подготвен за интервюто и в крайна сметка то не бе излъчено.

„Това е история, която предизвика порой от злоупотреби и подигравки от цял ​​свят и, ако съм честен с вас, по-голямата част от този линч го заслужавам напълно", каза Доран в Morning Sunrise


„Отлетях за Лондон, за да интервюирам Адел - една неописуема привилегия и това е, което трябваше да бъде един от акцентите в кариерата ми. Направих ужасната грешка, предполагайки, че няма да ни бъде дадено копие за предварителен преглед на този албум, защото интервюто ни се излъчваше преди да бъде пуснато и албумът на Адел беше най-пазената тайна в индустрията. Ден след това, след като кацнахме в Лондон пристигна имейл от Sony. В него не се споменаваше Адел, но съдържаше връзка към албума ù. Истината е, че го пропуснах да го видя. Най-важният имейл, който съм пропускал в живота си. Вината е изцяло моя."

 


Адел не е отговорила публично на извинението на Доран или на първоначалните съобщения за злополучното интервю.
По време на своята ефирна вина, Доран отрече твърденията, че певицата е напуснала интервюто им рано. „Адел не е напускала интервюто", съобщи той.
Доран заяви, че по-голямата част от интервюто се фокусира върху новата музика на Адел и че двамата също разговаряли за парадокса, който е да бъдеш най-известният изпълнител в света, но да мразиш славата си.


"Обсъдихме из основи концепцията за чистото изкуство, величието на нейния глас, както и какво е чувството да чуеш този звук, който излиза от собствената ти уста!"


Той също така заяви, че е научил замисълът на "Easy on Me" и че интервюто е продължило 29 минути, определяйки Адел като дълбока, забавна, откровена и честна.


"Но всичко това няма значение, тъй като пропускайки връзката към албума, колкото и да се опитвам да го оправдая, обидих Адел. Дължа ù извинение. Не съм го направил умишлено. Много съжалявам. Също така се извинявам на австралийските фенове на Адел и на вас, нашите зрители."


След това водещият цитира текст от 10-та песен на албума, "Hold On", който гласи: "Понякога прошката е лесна тайна". "Не очаквам тази прошка, но ти дължа извинение. Благодаря ти много!", коментира Доран.