Били Айлиш пуска нов хит днес

  • Сподели:
Били Айлиш пуска нов хит днес

Почитателите на суперзвездата Били Айлиш имат повод за радост – днес екстравагантната изпълнителка пуска нова песен– тя ще бъде част от предстоящ албум, за който Айлиш споделя: „Това е най-любимото ми творение и съм едновременно развълнувана, нервна и нетърпелива да го споделя с всички вас. Не мога да опиша чувството! Никога досега не съм изпитвала такава любов към друг проект. Надявам да усетите това, което и аз усетих“.

Певицата, която вече е блондинка и е махнала зелените кичури от косата си, сподели в личния си профил в „Инстаграм“ и обложката на новия албум - в стил 50–те и показваща Били, вкопчила се в себе си и със сълзи, стичащи се по лицето й.

Миналият месец певицата спечели Record of The Year на 63-тото издание на наградите Грами с песента Everything I Wanted,  което се случва за втора поредна година, след като през 2020 получи същото отличие за Bad Guy. Миналогодишните „Грами“ са исторически за изпълнителката, която освен статуетка за Record of the Year, печели и наградите за Best New Artist, Album of the Year, Song of the Year и Best Pop Vocal Album, което я превърна в най-младия артист-победител във всички главни категории.

Новият албум ще включва 16 трака, сред които е и последният хит на Били Айлиш - Therefore I am, който излезе миналата есен.

 

TRACKLIST:

‘HAPPIER THAN EVER’

1. Getting Older

2. I Didn’t Change My Number

3. Billie Bossa Nova

4. my future

5. Oxytocin

6. GOLDWING

7. Lost Cause

8. Halley’s Comet

9. Not My Responsibility

10. OverHeated

11. Everybody Dies

12. Your Power

13. NDA

14. Therefore I Am

15. Happier Than Ever

16. Male Fantasy