Блейк и Райън очакват дете номер четири

  • Сподели:
Блейк и Райън очакват дете номер четири

Блейк Лайвли потвърди, че тя и съпругът ѝ Райън Рейнолдс очакват бебе номер четири.

Тази щастлива новина беше разкрита от 35-годишната основателка на Betty Buzz на 10-ата годишна среща на Forbes Power Women's Summit, проведена в четвъртък (15 септември) в Ню Йорк. 

На срещата на върха Блейк говори за своята бизнес философия и за прекарването на времето си във възнаграждаваща работа.

Актрисата сподели в Instagram свои снимки с приятелите и семейството си, на които се вижда бременното ѝ коремче. В публикацията си тя обясни, че се надява тези снимки да накарат папараците да спрат да дебнат пред дома ѝ, за да я снимат.

''Ето снимки, на които съм бременна в реалния живот, така че 11-те момчета, шпиониращи пред дома ми, да ме оставят на мира. Плашите мен и децата ми.

След това Лайвли благодари на хората, които спазват ''Политиката без деца'', за която някои знаменитости водят кампания, която настоява медиите да спрат да купуват снимки от папараци на децата на известните личности.

''Благодаря на всички останали за цялата любов и уважение и за това, че продължавате да спирате да следвате акаунти и публикации, които споделят снимки на деца. Вие имате цялата власт срещу тях. И благодаря на медиите, които имат политика ''Без деца''. Вие всички правите промяната. Много любов!''

Двойката са родители на три дъщери: Джеймс, 7 г., Инес, 5 г. и двегодишната Бети.