Бон-Бон празнуват с Пепеляшка в Пловдив

  • Сподели:
Бон-Бон празнуват с Пепеляшка в Пловдив

На 15 май в „Античен театър“ в гр. Пловдив, „Бон-Бон мюзик“ ще представи мюзикъла „Пепеляшка“ - нов оригинален спектакъл създаден от български автори, който се изпълнява само от деца. Любимата на малки и големи приказка за Пепеляшка ще оживее в нова форма, за да покаже на децата колко голяма е силата на изкуството, да чувстват и преживяват света по един по-дълбок и цветен начин.

В „Пепеляшка“ колоритният режисьор Бисерка Колевска, носител на множество международни награди, успява да  погъделичка детското в душата на всеки зрител. Музиката е на Борислава Танева, с която Бон-Бон работи от създаването си, аранжирана и оркестрирана от Румен Бояджиев-син и програмирана от Виктор Стоянов, украсена от богати вокални аранжименти на Яна Балева и Елизабет Нешева в “LaTiDA” records. Текстовете са на родената в Пловдив - Цветомира Цонева. Основен акцент в „Пепеляшка“ е брилянтната хореография на Жасмина Стоянова (танцово студио „Пумпал“), а за  преобразяването на децата актьори в  приказни герои отговаря художникът на костюмите Адрияна Найденова.

Бон-Бон е създадена през 1995 г. от Рози Караславова. Групата набира бързо популярност и от тогава е неизменно сред любимите детски групи у нас. „Бонбоните“ са символ на качество, стил и талант. Със стотици проекти зад гърба си, в това число много телевизионни предавания, концерти, благотворителни кампании, мюзикъли, Бон-Бон гледат уверено към бъдещето, защото хубавата музика никога няма да изчезне.