Брус Уилис:"Никога не искам да бъда далеч от Ема''

  • Сподели:
Брус Уилис:"Никога не искам да бъда далеч от Ема''

Освен екшън икона в киното, Брус Уилис може да служи и като страхотно вдъхновение за романтиците по целия свят. След развод и почти на 60 години, той успя да намери своята сродна душа и заедно да заживеят в приказка.
Нека видим как звездата от ''Умирай трудно'' постигна това семейно блаженство, което само малцина успяват.

Уилис създаде страхотно семейство с първата си съпруга, но сякаш нещо им липсваше.
През 1987 г. Брус Уилис се жени за Деми Мур. Двете холивудски знаменитости изглеждаха като златната двойка, чието щастие беше трудно да се сравни. Двамата имат три прекрасни дъщери заедно - Талула, Скаут и Румър. Но зад усмивките им на червения килим се криеше семеен живот, който просто не вървеше добре. Двойката се разведе официално през 2000 г., но въпреки това бракът им не беше провал. Те взеха зрялото решение, тръгвайки всеки по своя собствен път и успяха да изградят още по-силни отношения като приятели. Брус и Деми остават близки за дъщерите си, както често можем да ги видим заедно по празници, семейни събирания и обикновени дни. 

Едва когато среща Ема Хеминг, разбира какво му е липсвало.

Уилис споделя, че самотният живот му е бил тежък:

''Прекарах последните десет години сам и в по-голямата си част нещастен. Никога не съм мислил, че да бъдеш с някой друг е отговорът на цялата загадка. Шегувал съм се, че съм сам, но не и самотен.''

Брус добавя, че Ема е жената, която напълно е променила представите му за любовта и всичко изведнъж си е дошло на мястото

През 2009 г. Уилис се жени за Хеминг и тяхното пътуване като сродни души започва. Малко след сватбата двойката посреща двете си дъщери Мейбъл и Евелин.
Така екшън легендата се оказа заобиколен от пет красиви дъщери, които завършиха перфектното му семейство. Всички момичета се разбират отлично и имат близки отношения.

Уилис е истински късметлия, що се отнася до прекрасните жени в живота му и не позволява да мине ден, без да го оцени.

''Обожавам жените и винаги съм се чувствал по-сигурен, когато съм около тях'', заяви той веднъж.

През 2019 г. двойката реши да отпразнува десетгодишния си юбилей. Любовта им само се засилва с годините и те искаха да го заявят пред роднините си и разбира се, Деми Мур също присъстваше там.

''Деми ме прие с добре дошла в семейството си, както аз я приех в нашето. Подновяването на клетвите ни беше още по-специално, защото Мейбъл и Евелин бяха свидетели как техните родители празнуват раждането на любовта'', пише Ема в публикация в Instagram. 

Брус Уилис ни показа, че никога не е късно да намерим точния човек за нас.
''Изобщо не искам да бъда далеч от Ема. Това е най-необичайната връзка, която съм имал в живота си и определено най-щастливата." 

Що се отнася до Ема, тя също знае, че Брус е нейната сродна душа и се чувства благословена да споделя живота с него.

''Винаги се опитваме да си отделяме внимание и поне веднъж седмично да излизаме само двамата. Съпругът ми е моята сродна душа и ние не можем един без друг.''

Цялата тази обич намира доказателство и утеха в това, че заедно ще се борят с афазията на Уилис и може би именно любовта ще излекува тялото и душата му.