Чети го винаги, когато искаш да разбереш мъжете

  • Сподели:
Чети го винаги, когато искаш да разбереш мъжете

Защо дори най-успелите, умни и привлекателни жени често не разбират какво искат мъжете и са нещастни в любовта?

Според Стив Харви, американски актьор и писател, проблемът се корени във факта, че жените търсят съвет относно личния си живот от други жени, а само мъжете знаят какво може да привлече и задържи един мъж. Тоест, ако познаваш тактиката на противника си, много по-лесно е да спечелиш играта. А както знаем, в любовта и на война всичко е позволено.

Вижте няколко истини за мъжете, които споделя с нас Стив Харви. Може да ви помогнат, ако не да спечелите войната, то да завоювате поне една битка.

Мъжът се самоопределя по три критерия: кой съм аз, какво работя и колко пари изкарвам. За да е готов един мъж за сериозна връзка, той трябва да е постигнал задоволителни отговори на тези въпроси.

Ако искате да намерите красив, умен, богат, добър, начетен, висок, атлетичен мъж с коса, на всяка цена го задръжте и... моля ви, обадете ми се. Винаги съм искал да се срещна с Бог.

Трябва също да си зададете въпроса вие самата отговаряте ли на всички мъжки критерии, за да имате правото да изисквате идеалния мъж.

За мъжете сексът е от съществено значение. Той е едно от трите най-важни неща, които мъжът очаква от вас. Това, на което истински държи, е: любов, подкрепа и секс. Ако едно от тях липсва, връзката няма бъдеще.

Мъжете не се обвързват емоционално при секс, както жените. Това, че прави секс с друга, не намалява привързаността му към вас. Не ви казва истината, за да не ви нарани. Казва ви онова, което искате да чуете.

Мъжете изневеряват защото могат. Защото мислят, че ще им се размине. Защото сексът с партньорката вече не е такъв, какъвто е бил някога. Защото винаги има жени, готови да мамят заедно с него...

Ако се надявате, че след брака ще промените мъжа – лъжете се. Майките им са поставили високи стандарти за отношението им към тях още в детството им и гледат да ги поддържат. Ето защо, когато започвате дадена връзка, трябва ясно да поставите своите изисквания. Не очаквайте той сам да го направи.

Мъжете не се плашат от силни, преуспели и умни жени!

Те се възхищават от подобни жени... на обществено място. Но мисълта да имаш подобна своенравна и устата жена вкъщи – Боже опази! Малцина са такива смелчаци.

Основната грешка на жените е, че прехвърлят начина си на мислене върху мъжете, а ние сме много по-просто устроени. Може би ще се доближите до нашия начин на мислене най-много, ако просто решите, че сме си помислили точно обратното на това, което вие сте си помислили.

Източник: Gnezdoto.net