Четирите състояния на жената

  • Сподели:
Четирите състояния на жената

У всяка жена има четири състояния. И дори ако използвате само едно, това не означава, че останалите три са изчезнали.

Ще започнем с първото, което все повече набира скорост сред жените. Това състояние е кралица. Самостоятелна, самодостатъчна, добре поддържана, независима, уверена, горда.

Израстване в кариерата, бизнес, реализация в обществото. Да моли за помощ? Никога! Тя знае как да се държи в обществото, гледат я с възхищение. Интелигентна, праволинейна.

У тази жена доминирана енергията на получаване: Аз съм готина, очаквам мъжът да започне да инвестира в мен (да ме спечели, да се грижи, т.н.).

Второто по "популярност" състояние сред жените е домакинята. Това е майчина енергия. Енергията на отдаване. Най-силно тя се проявява по време на раждане. Такава жена готви, чисти, знае как да слуша. С нея е спокойно и комфортно.

Трето – това е състоянието на момичето. Енергия на получаване. Жизнерадостна, слаба. Получава желаното, само защото го иска (за разлика от кралицата, която постига всичко сама). Около такава жена винаги има някой наоколо за да помогне, да защитава, да се грижи. Вечна мечтателка.

Четвърто – състояние на любовница. Отдаване, страст, липса на задръжки, сексуалност. С помощта на секса жената предава на мъжа мощна енергия, изпълвайки го със сила. Лесно привлича мъжете.

А сега – най-важното: дисбалансът на тези енергии...

1. Какво се случва, ако у една жена е по-развито състоянието на кралица?

Самота, никой не се харесва на жената-кралица, студ отвътре. Тя смята, че по-голямата част от мъжете са слаби и недостойни за нея.

2. Ако доминира домакинята, тогава какво?

Жената е много грижовна. Тя е много лесна за употреба. Често се развива до "изтривалка" за мъжа. На домакинята мъжете не се възхищават. Възхищават се на останалите три. И не искат да се грижат за домакинята.

3. Преобладава момичето.

От една страна на мъжа му е много хубаво да бъде необходим, за да й помогне, за да угоди на това момиче. Но ако това се случва непрекъснато, то може да го отегчи. Тъй като жената-момиче само получава енергия.

4. Преобладава любовницата.

Това са жените от категорията "Мъжът има нужда само от секс!" Да, нея я искат. Да, нея я завоюват (до определен момент). Но да свържат живота си с нея, мъжете не са особено склонни. Такава жена не може да задържи един мъж.

Какво да се прави?

Истинската женственост – това е умение да са контролират тези четири състояние, да се балансира между четирите състояния. Две от тях отдават енергия, а две – получават.

Когато мъжът се прибира от работа гладен, той се интересува от само едно нещо. Той иска да яде. И тук е необходимо да се включи състоянието на домакинята. Да го нахрани (за предпочитане вкусно).

Когато мъжът се е върнал със заплата – има смисъл да се включи състоянието на момичето, което се радва и се възхищава на своя ловец.

Любовницата може да привлече интерес, но няма да бъде в състояние да се справи без останалите три състояния.

Статус на кралица е чувство на увереност в себе си, любов към себе си и тялото си (любовта към другите започва само с любов към себе си). Салони за красота, красиви рокли, хоби, самостоятелно развитие.

Мъжът не ви цени? Включете състоянието на кралицата. Погрижете се за себе си, за красотата си, тялото си, за вашето хоби. Но не като отмъщение или обида. И вижте какво ще стане.

Ключът към истинската женственост е баланс на всичките четири състояния. Бъдете гъвкави и превключвайте в зависимост от ситуацията. А тези състояния са податливи на развитие.

Искате ли да обичате себе си и да бъдете обичана? Да бъдете щастлива и да давате щастие на хората около вас? Искате ли вашият мъж (настоящ или който скоро ще срещнете) да е успешен, лоялен, силен.... Отлично. Току-що ви дадох отговор.

Автор: Ярослав Смороскевич

Източник: bg.checkonline4you.com