Десет съвета как да намерите перфектния мъж 

  • Сподели:
Десет съвета как да намерите перфектния мъж 

Всяка жена поне веднъж в живота си е имала разочароваща или просто пълен провал среща. Но да не се лъжем, ако искаме да достигнем до правилния партньор в живота си, ще трябва да излизаме на срещи и не всичките ще бъдат прекрасни и удовлетворяващи ни. На всички ни се е случвало да излизаме на срещи на сляпо, които са уредени от нашите роднини и приятели с човек, с когото по-принцип не бихме поели сами инициативата да излезем. Но това е и кръговрата на срещите, ако искаме да намерим това, което търсим е нужно да се заредим с търпение и да се впускаме в тези приключения.

Сега ще ви разкрием няколко начина, с които можете да намерите перфектния партньор само в няколко стъпки.

1. Характеристики как да разберем, че той е перфектен за нас.

Този мъж няма да се заглежда по-други жени, докато говори с вас.
Той няма да прекрати срещата ви още в самото начало с оправданието, че има спешен ангажимент, който не може да отложи.
Той ще е добър слушател и още на първата среща, ще се интересува от вашата работа, хоби и личен живот.
Той ще има смелостта да ви сподели и по-пикантни подробности за себе си още през първите ви срещи.

2. Този мъж не е сухар, който тъпче на едно място, а човек с цели и планове за бъдещето.

Важно е правилно да разберете намеренията на човека, с който сте излезли и най-вече да откриете сходни интереси, ако това не се случи, то той не е правилния човек за вас.

3. Перфектния мъж за вас не се страхува да говори за хобитата си и нещата, които го правят истински щастлив.

Ако човека срещу вас няма притеснения да сподели за своите занимания, както и за нещата, които го карат да се чувства щастлив – то той определено няма проблем да се разкрие и най-вероятно намира общ език с вас.

4. Мъжът, с който излизаме, не се притеснява да ни представи пред своите приятели.

Определено този човек не изпитва страх от обвързване и това е един от начините по който можем да разберем, че е сериозен към нас. Ако пред приятелите си говори с уважение и любов за нас.

5. Ако няма проблем да прави компромиси, с цел да удовлетвори нашите желания.

Независимо дали те ще са свързани с избора на ресторант или с часа на срещата. Ако се стреми да ни накара да се чувстваме специални, дори и с малки жестове – като ни отвори вратата на автомобила, направи впечатляващ комплимент или ни държи палтото докато се обличаме. Малките неща и жестове закрепят отношенията в една връзка. Затова е важно още в самото начало на запознанството си с този човек да следите за тези сигнали – за отношението му към вас, за дребните жестове, защото всъщност те са от най-голямо значение при изборът ни на перфектен партньор.

6. Перфектния мъж държи на вас и никога не ви принуждава, да правите нещо, което не искате.

Този мъж ви възприема като равни и за него са важни вашите чувства, желания и стремежи. Още през първите срещи може да забележите тези качества в мъжа. Мъжът, който държи на вас, изцяло е фокусиран от желанието си да бъдете щастливи и не би ви накарал да направите нещо, което ще ви разстрои.

7. Той е мъжкар, но в моментите, в който се нуждаете от подкрепа, може да бъде и чувствителен.

Да, трудно е да намерите мъж, който хем да е мъжкар до мозъка на костите си, хем да може да ви разбира и подкрепя, когато имате труден момент в живота си. Но такъв мъж съществува, затова не се отказвайте в намеренията си да го срещнете.

8. Той харесва вашето семейство и обкръжение.

Ако искате да създадете стабилна връзка с подходящия човек, е важно мъжът до вас да харесва истински роднините ви и приятелите. И това се отнася както за перфектния мъж, така и за вас самите – защото бихте си спестили бъдещи неприятни конфликти, ако се постараете да намерите общ език с близките му.

9. Той не ви смята за поредната бройка.

Добре е още в началото правилно да разпознаете намеренията му и да не си губите времето с човек, който не е сериозен към вас и единственият му приоритет е секса.

10. Перфектния мъж на първо място поставя желанията на партньорката си, след което са всички останали – майка, семейство и приятели.

Запомнете го, ако желаете да намерите подходящия човек за вас е от особено значение неговата нагласа към вас и ако искате да изградите връзка, е нужно в нея да не влизат повече хора от вас двамата.

Най-важното правило е да се заредите положително и да не се притеснявате да излизате на срещи – независимо от развитието им не забравяйте, че за всеки влак си има пътници. И дори един човек да не е напълно перфектен, по–важното е да бъде такъв за вас самите и във вашите очи. Не е нужно той да разполага със скъпи вещи, милиони в банковите сметки и да бъде поредния мъжкар, който поставя стотици хиляди други жени пред вас самите. По-важно е той да ви разбира, подкрепя, обича и помага в трудните моменти, защото това всъщност е перфектния партньор.