Дева: Завръщане към същността - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Дева: Завръщане към същността - астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогноза на Гал Сасон за зодия Дева през 2021 г. 

Дева: Аз служа

Завръщане към същността

През последните три години Сатурн – Господарят на кармата, ви подтиква да изследвате щастието си (или неговата липса), творчеството и отношенията си с децата и внуците, като ви насърчава да вдигнете глава от работата си и да бъдете по-весели и забавни.

Плутон, Сатурн и Юпитер заедно изпращаха хармонични аспекти на Слънцето ви, особено през 2020, за да установите връзка с детето в себе си. Ала вече е 2021 година, периодът на фриволност отмина и е време да запретнете ръкави, да грабнете куфарчето с инструментите и да се върнете към своята същност: служене, работа и организация.

Вие сте майсторите на зодиака и ние очакваме от вас да поправите куп неща, които се счупиха и повредиха миналата година.

А ако се питате: "Каква всъщност е моята същност?", погледнете по-горе. Вашият код за достъп до космическия банкомат е служенето. Вашият покровител в кабала е най-малката буква – "йод", която на иврит означава "ръка".

Вие сте Божията ръка. През 2021 Сатурн – планетата на разбирането (третата сфера в кабалистичното Дърво на живота), и Юпитер – планетата на милосърдието (четвъртата сфера) преплитат космични лъчи и ги проектират върху Водолей и вашия дом на служенето и работата.

За последен път сте учили уроците на служенето в периода 1991–1993. Тогава обаче в този дом беше само Сатурн, а сега към него се присъединява и Юпитер. Двете планети пък са се комбинирали във вашия дом на служенето за последно преди шестстотин години.

Предстоят ви дванадесет месеца, през които ви се дава възможността да разберете, да опознаете, да обогатите и да споделите истинската си същност.

Ще се научите да служите на своето тяло, като промените начина си на хранене; ще разберете как да служите на човечеството чрез работата си; ще овладеете концепцията за време, като промените обичайните ежедневни занимания и графика си; ще свикнете служителите и подчинените ви да служат на вас.

Сатурн ще ви проверява и изпитва, ще ви притиска да се усъвършенствате и да покажете най-доброто, на което сте способни, а Юпитер ще ви дава шансове да споделяте новите си умения.

Дева е най-важният знак в периода на възстановяване след пандемията. Тя е чистотата, хигиената, здравето, правилното хранене, работата, служенето, счетоводството – всичко, което ни е необходимо, за да раздвижим отново телата и икономиката си.

Нищо чудно, че Великият съвпад настъпва във вашия дом на служенето и работата. Накратко, бъдете готови за една важна година на усилен труд и възнаграждение. Възможно е да получите повишение, но то ще е свързано с повече работа и нови отговорности. Не е изключено да се появи здравословен проблем.

Цялата прогноза на Гал Сасон може да намерите в книгата му "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака" от издателство "Кибеа"