Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън на обяд

  • Сподели:
Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън на обяд

Звездите от хитовия сериал „Досиетата X” Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън предизвикаха любопитството и любовта на почитателите на поредицатата, след като актрисата си публикува тяхно общо селфи в „Инстаграм“.

Духовни признава, че не вярвал, че хората все още се вълнуват толкова мнoго от тях и си ги спомнят от сериала. Двамата останаха приятели след снимките и често обядват заедно. Именно по време на един такъв обяд Джилиън му предложила да си направят селфи и си го публикувала в личния профил в социалната платформа. На снимката е и кучето на Агент Скъпи, на име Стела. „Казаха ми, че снимката е предизвикала голям фурор. Никога не съм бил навътре в тия неща, но ми е много готино, че хората се вълнувта и си спомнят за нас след толкова години“, споделя пред People 60-годишният актьор, който се превъплъти в ролята на Агент Мълдър.

Духовни признава, че по време на пандемията е имал повече време, което да прекара със сина си Милър. „Синът ми беше при мен и прекарахме много време заедно,  24/7“, споделя Дейвид. 18-годишното момче, обича да свири на китара и е плод на любовта на Духовни и колежката му и бивша съпруга Теа Леони. Двамата имат и дъщеря – 22-годишната Уест, която също е актриса. „Всъщност, аз винаги съм бил много зает с работа и досега не бяхме прекарвали толкова време заедно. Беше много хубаво. Не си лазихме много по нервите един на друг“, шегува се актьорът.