До Най-красивата жена: Ти си моето вдъхновение

  • Сподели:
До Най-красивата жена: Ти си моето вдъхновение

Ти си моето вдъхновение. Твоята красота е не само физическа, но и отразява същността ти, което в моите очи те прави несравнимо красива.

Една невероятна комбинация между сладък чар и сексапилна елегантност.

Чудесна, прекрасна, божествена, уникална... беден ми е речника или просто не съществуват определения описващи всичко, което извира от сърцето ми към теб.

И все пак, ще питам да опиша усещането да си в живота ми.

Ти си като магнит, който извлича най-доброто от мен.

Твоето съществуване в живота ми ме изпълва с благодарност и желание да изваждам най-добрите си качества в непознати до сега измерения. Сякаш всичко най-хубаво от света се е събрало в мен и иска да се изрази към теб... но не излизам от равновесие, напротив, оставам спокоен и наслаждаващ се на усещането.

Няма напрежение, няма напъване, няма очаквания, няма условия, няма страх. Знам, че усещаш всичко, което имам към теб, без да е нужно да го доказвам. Просто ме усещаш, както аз усещам теб.

Понякога умът ми се опитва да разбере с какво те заслужих? Защо се влюбвам в теб повече и повече? Колко ли ще продължи? Ще издържи ли на времето и колко? Още ден? Седмица? Месец? Година? До живот? Какво да направя, за да не изчезнеш? Как да те задържа?

...сякаш е прекалено хубаво, за да е истина...
...но се хващам и спирам да ги мисля. Нямат значение тези въпроси, защото научих, че нямат място в любовта...
...а истината е, че е достатъчно хубаво, за да съществува.

Достатъчно ми е, че това, което е – се случва в момента.

Не искам да определям случващото се, не искам да поставям етикет, не искам да прогнозирам, не искам да слагам рамка.

Искам само да го изживявам ...ден след ден... и усещам как всеки път е по-силно, по-цветно и на ново ниво, сякаш всеки път ми е за първи път. Сякаш всеки ден преоткривам и теб и себе си.

Времето е пред нас и всичко, което желая да ти отдам, му позволявам да се изрази по най-естественият и пълноценен начин с чиста любов. Каквато е и между нас.

Тази, която не се определя, а просто е. Тази, която просто желае, а не която създава нужда. Тази, която освобождава, а не която ограничава.

С теб изживявам свобода, която винаги съм вярвал, че може да е реална, но чак сега осъзнавам и усещам съществуването й. Свобода да изразявам себе си, да бъда себе си и да ставам още по-добро себе си, по моят си уникален начин, без драми, условия, очаквания и изисквания. Свобода да изразявам любовта си така, както тялото ми иска я изрази.

И това, че ме харесваш такъв какъвто съм е несравнимо богатство за мен.

Не знам от къде дойде, от къде си минала и как си стигнала до мен, но съм благодарен, че си тук и че си си ти.

След години преживявания, работа със себе си, осъзнавания, следвайки сърцето си и всичко, което съм открил за света, сега повече от всякога получавам доказателството, че съм намерил правилният начин да чертая пътеката си.

С теб имам усещането, че съм намерил своят път и го следвам успешно.

Нямаше нужда да те търся, нямаше нужда и ти да търсиш мен, просто трябваше да намерим себе си, за да се разпознаем, когато се срещнем.

С теб мога да съм всичко. Мога да съм себе си. Най-доброто себе си.

Обожавам те!

Още от Иво Димитров може да прочетете на: blog.ivodimitrov.pro.

Снимка: wallpoper.com