Докосването при жените и мъжете

  • Сподели:
Докосването при жените и мъжете

Освен, че телата ни са различни, различен е и начинът, по който обичаме и по който ни докосват. За това си има причини, една от тях е, как телата ни са свързани - жените магнитно, а мъжете електрически. Трябва да се научим как да се възползваме максимално от тях. Разбира се, като индивиди всички сме уникални в това, което ни харесва, но можем да започнем с някои общи основания:

Женско тяло

Тялото на жената е магнетично в своята енергия, привличайки всички усещания, за да изгради високото ниво на сексуална интензивност, на което е способно. Женската сексуалност е изградена от много пластове, тялото ù работи отвън навътре, от върха на главата и пръстите на ръцете и краката до центъра.
Докосвайки жена, започвате отвън и стигате бавно към центъра. 
Представете си, че тя има бикини и частите, покрити от бикините, са там, където докосвате последноПоглаждането на по-малко очевидните места като лицето, задната част на врата, ръцете, краката, вътрешната част на бедрата и задните части, добавят към сексуалния ù огън.

Имайки предвид времето и правилното събуждане, жената е способна на високи състояния на блаженство - където релаксацията, удоволствието и любовта се сливат в едно. Тя е способна на оргазми на много различни места, многократно, дори в сърцето и душата си. 
Нейната сексуална енергия е магнетична, привличаща и отрицателна по качество. Любовта я превръща в положителна, поради което след секс жената често има излишък от енергия и иска да говори или да стане и да завладее света. 

Мъжко тяло

Традиционно за сексуалността на мъжа се смяташе, че върхът на неговото преживяване е еякулацията и че сексът и любовта са напълно разделени. Това е грубо недоразумение и просто резултат от обуславяне, а не от крайната му сексуална реалност. Сексуалната енергия на човека е електрическа, положителна и разтоварваща по своята същност.
Всъщност мъжът е способен на равен и подходящ сексуален интензитет на жената, включително способността ù за множество оргазми, както със, така и без еякулация. Той може да получи пълно удоволствие, така и оргазъм, без дори намек за ерекция или нужда от еякулация, въпреки че най-вероятно не го знае.

Докосвайки тялото на мъжа, вие започвате от неговият сексуален център - пениса. Каните го да разпространява сексуалното си удоволствие през останалата част от тялото, вместо да остане и да бъде освободен оттук. Започвайки в центъра си, той може да се отпусне, да се отвори и да се разшири, виждайки, че няма нужда да чака до тези няколко мига в края за своето удоволствие.

Свързвайки се със своя секс център мъжът чувства, че има разрешение да споделя по-свободно сърцето си и че няма нужда да го държи отделно и защитено. Това му дава преживяване на тялото, което не е изпълнено с напрежение и първичната необходимост да се освободи. Напомнянето да диша дълбоко и пълноценно ще помогне на удоволствието да се разшири през тялото му.
Любовта на мъжа трансформира отрицателната му електрическа енергия и затова тя може да се изтощи за него, ако той постоянно я изхвърля от тялото си.