Дженифър Анистън откраднала рокля на Моника от Приятели

  • Сподели:
Дженифър Анистън откраднала рокля на Моника от Приятели

Актрисата Дженифър Анистън, която ще видим отново в образа на Рейчъл Грийн от хитовия „Приятели“, разкри, че през 2004-та година е откраднала една от роклите на своята приятелки в сериала Моника Гелър, в чиито образ се въплъщава Къртни Кокс. Тя сподели чистосърдечно пред сп. People, че все още си пази дрехата и дори я носи.

Бях при нейните дрехи и си взех една рокля, която Моника носеше“, казва 52-годишната актриса и продължава своята изповед: „Все още я пазя и я нося, все още ми става. Тя е с флорални мотиви и черен цвят, V-образно деколте и набрани къси ръкави“. Колежката й Къртни Кокс споделя, че не си е взела нищо от снимачната площадка на сериала за спомен. Но й се иска да го е направила. „Не съм от хората, които колекционират някакви неща и ги пазят с години. И след това съжалявам. Ще си открадна нещо сега“, казва шеговито екранната Моника.

Останалите от актьорите също имат свои малки спомени от „Приятели“. Актрисата Лиса Кудроу, която влиза в ролята на Фийби Буфе, признава, че си е взела един пръстен, който героинята й носи. Колегата й Мат ле Бланк, който е познат на широката аудитория просто като Джоуи от „Приятели“, пък си е „откраднал“  табелка с надпис I Love Friends. „Сложих я в колата на Дейвид Шуимър. Отне му седмица да я види“, споделя Ле Бланк за колегата си, изиграл Рос Гелър. Той самият пък си е взел табелка с името „Проф. Гелър“ от музея, в който работи. Актьорът Матю Пери, въплътил се успешно в образа на Чандлър Бинг, пък, си „взел“ кутия за бисквити, която има часовник на нея. Всъщност, той я е подарил на колежката си Лиса Кудроу. „В началото тя си мислеше, че е истински часовник“, смее се Пери.

На 27 май по HBO Max ще бъде излъчен нов епизод на „Приятели“ с оригиналния актьорски състав, който много се вълнува от предстоящата нова среща с публиката след толкова години.