Дженифър Лопес и Бен Афлек са сгодени

  • Сподели:
Дженифър Лопес и Бен Афлек са сгодени

Близо две десетилетия след като отмениха първия си годеж, Дженифър Лопес и Бен Афлек официално са готови да сключат брак. 

Почти две десетилетия след като суперзвездите обявиха, че се разделят, певицата на "On the Floor" и режисьорът на Argo отново са сгодени, а потвърждението го имаме от нейния бюлетин On JLo.
Видеото е публикувано в нейния блог, където тя разплакана показва разкошния си пръстен със зелен диамант, а в профила си в Instagram само е загатнала на феновете какво предстои.

Въпреки че тръгнаха по различни пътища, Лопес и Афлек останаха в приятелски отношения и се подкрепяха публично през годините. След раздялата на Лопес с Алекс Родригес, тя преустанови срещите си с Афлек и двамата започнаха отново да прекарват времето си заедно, дори да се наслаждават на бягство в Монтана, а после и в Маями.

От този момент нататък влюбената двойка възобновява романса си и стават неразделни, дори се свързват със семействата на другия . 
Близки източници твърдят, че Дженифър е положила големи усилия да опознае децата на Бен и да ги приветства както в дома, така и в живота си.