Дженифър Лопес заведе близнаците на вечеря с Бен Афлек

  • Сподели:
Дженифър Лопес заведе близнаците на вечеря с Бен Афлек

Любовната история между Дженифър Лопес и Бен Афлек явно се задълбочава, след като изпълнителката е завела двете си деца – 13-годишните близнаци Ема и Макс, на вечеря с актора в Малибу, Калифорния. Според източници на списание People, двамата са се държали за ръка под масата, а в тяхната компания е била и сестрата на Джей Ло – Линда Лопес. Именно Линда е била повода за сбирката, тъй като е била рожденичка.

Дженифър и Бен седяха един до друг и се държаха много нежно. Държаха ръцете си под масата и споделяха храната си“, издава още източникът. Близнаците и Афлек са имали добър контакт помежду си, говорели са си, смеели са се и са се усмихвалипрез цялото време. Масата е била отрупана с храна, а актьорът е пиел диетична кока-кола. Майката на Дженифър Лопес – Гуадалупе Родригес, също е много щастлива, че дъщеря й отново е с Бен Афлек. Тя много ги харесвала като двойка и много съжалявала, че нещата между тях не се получи преди години.

През уикенда 48-годишният Бен Афлек е прекарал време и със своите деца, плод на любовта му с бившата му съпруга Дженифър Гарнър. Те са празнували успешното завършване на училищната година. Актьорът е баща на две дъщери – Серафина на 12 и Вайлът на 15. Има и син – Самуел на 9 г.