Джордж и Амал Клуни - идеалната формула за брак

  • Сподели:
Джордж и Амал Клуни - идеалната формула за брак

В момента Клуни са амбициозна и страхотна двойка. Актьорът каза в скорошно интервю, че съпругата му го е накарала да промени мнението си за брака и децата. "Наистина съм щастлив, смея се всеки ден".

Не всички закоравели холивудски ергени обаче остават ергени. Вземете за пример 60-годишния Джордж Клуни, който до 53-годишна възраст е заявявал многократно, че не изпитва необходимост да се жени. Изключението бе направено за Амал Аламудин, супер известен адвокат и дама с изтънчена и фина визия, която открадна сърцето на Клуни до такава степен, че се омъжи за него и му роди близнаците - Александър и Ела. В скорошно интервю за People холивудският актьор каза, че знае, от момента, в който среща Амал, че животът му ще се промени завинаги и към по-добро. 


"Това е най-необикновената, интелигентна, брилянтна и красива жена, която някога съм срещал."
 

И днес семейство Клуни не пропускат възможността да ни покажат колко са щастливи.

Вижте, аз не исках да се женя - заяви той в подкаста на Марк Марон за People - и не възнамерявах да имам деца, продължава той. 


"Тогава това необикновено човешко същество, Амал, дойде в живота ми и аз се влюбих лудо. От момента, в който я срещнах, знаех, че всичко ще бъде различно. Сблъсквайки се един с друг, ние си казахме какви късметлии сме, че сме се намерили и тя ме убеди, че този късмет трябва да бъде споделен с останалите. Така решихме да опитаме да имаме деца и трябва ви да призная, че бе много вълнуващо, защото наистина бях убеден, че това не е моята съдба и съм добре с нея, приел съм я."

Сега закоравелият ерген има не едно, а цели две деца близнаци.

"Сестрата на Амал има близнаци и съответно трябваше да очакваме възможността за две деца, но в онзи момент бях горе-долу готов за едно. 
Сега ден след ден обичам децата си още повече, а близнаците са щастливи, че имат един друг, особено в тази пандемия."

Имаше само едно нещо, с което Джордж Клуни отказваше да направи компромис при отглеждането на децата си и това е осигуряването на подходяща поверителност от публичността.

"Сега не мога да бъда по-щастлив и изненадан едновременно. Това е много странно нещо. Александър, например, всяка сутрин в осем, чука на вратата на спалнята ни и аз питам: "кой е", а той отвръща: "аз, Александър Клуни". Отварям вратата, той нахълтва и аз се смея на глас, смея се всеки ден."