Ед Шийрън: Дъщеря ми плаче, когато й пея

  • Сподели:
Ед Шийрън: Дъщеря ми плаче, когато й пея

Британският музикант Ед Шийрън призна, че 9-месечната му дъщеричка Лира Антарктика плаче, когато той й запее. 30-годишният носител на „Грами“ се включи в Radio 1's Big Weekend по BBC Radio 1 преди седмица и отговори на „трудни въпроси“ на свои по-млади фенове. Именно в студиото пред тях, Шийрън призна, че 9-месечната му дъщеричка започва да плаче, когато той пее. „Изпълнявам новите си песни пред дъщеря ми, която се оказа, че не е най-големият ми фен. Тя просто започва да плаче“, разказва музикантът.

Разбира се, имам някои парчета, които тя харесва. Като например Shape of You. Звукът на маримба е добър, но тя например не обича да й е шумно“, споделя Ед, цитиран от People.

Ед Шийрън и неовата съпруга Чери Сийборн съобщиха на 1 септември миналата година са станали родители за първи път. „Привет. Бързо съобщение от мен. Трябва да ви съобщя нещо лично... миналата седмица, с помощта на чудесен екип от специалисти, Чери роди нашата прекрасна и здрава дъщеря Лира Антарктика Сийборн Шийрън. Влюбени сме в нея! Тя и майката са добре, справят се чудесно и сме на седмото небе. Надяваме се, че ще уважите личното ни пространство в този период. Изпращам ви много любов, ще се видим отново, когато моментът настъпи“, написа тогава щастливият татко и качи снимка на бебешки чорапки.