Единствената разлика между здравата и болната клетка е в промяната на емоцията

  • Сподели:
Единствената разлика между здравата и болната клетка е в промяната на емоцията

Чрез емоционалните клетки на Любовта в новата епоха ще се пробуди нов вид разум.

Медитацията е едно състояние на дълбоко съзнание, чрез което се влиза в кода на материята, в пространството на Любовта, в тайната на лекуването.

Френският хуманист, ясновидец, лечител и духовен водач Рене Мей посети България през лятото и проведе няколко семинара, обясни и интереса си към нашата страна. Убеден е, че тя им силен духовен заряд и е предопределена да стимулира духовния подем в новата епоха. За него разказва и книгата на спътницата му Жулиет Лор - "Рицарят на ангелите".

Още като тийнейджър, привлечен от математиката, Рене Мей успява да разбере мистериите и тайните на живота, събужда сетивата си и осъзнава причините за болестите, бедите, нещастията. И в продължение на много години помага на хиляди хора с всякакъв вид проблеми: емоционални, болестни, духовни, професионални.

Убеден е, че емоционалните причини са основен фактор за нарушаване баланса в клетките ни, между органите и системите в телата ни и че няма заболяване, което да не се поддава на лечение, но ЛЮБОВТА, ДАВАНЕТО, ПРОШКАТА играят най-важна роля за него.

За неговия метод говори и мексиканско-френският филм "Отвъд светлината", по действителен случай, който демонстрира силата на човешкия разум и сърце, разкрива една от най-големите загадки на всички времена - пробуждането на нов вид разум. Разкрива нов път за науката, въз основа на емоционалните клетки на Любовта, нов начин на живот чрез пробуждане на съзнанието.

{GALLERY}

Филмът говори за емоционалните неврони на сърцето. За това че сърцето използва своя отделна от мозъка система и в нея е ключът към всички тайни на нашето тяло, затова то никога не боледува от рак. И за това, че можем да приложим нейните функции директно върху мозъка си, върху живота си.

Най-вече чрез медитацията, която много прилича на комата и също е едно състояние на дълбоко съзнание. Чрез нея влизаме в кода на материята. Диша се през носа, слуша се дишането, отдалечаваме се от мисленето чрез много простичката нервна система на ноздрите, която създава ритъм, позволяващ на тялото съзнателно да се снабдява с кислород.

Така мозъкът се успокоява и отива много далече, прониква в емоционалното пространство на Любовта. Това е една друга Вселена, в която пространството и времето престават да съществуват. В нея съзнателно създаваш връзки, които събуждат други неврони в мозъка. Развиваш нови способности. Това е пространството на Любовта, което е пряко отражение на нашия емоционален свят. Клетките ни също го отразяват. Ако проникнеш в него, навлизаш в същността на материята и можеш да въздействаш съзнателно за нейното регенериране. Стига се до лекуване дори на канцерогенни клетки.

Това е нещо като срещата на сперматозоида с единствената клетка на бъдещото ново тяло – на майчината енергия, от която е възникнало всичко. Това са ядрата на емоционалните клетки. Те притежават уникална информация, колосални възможности, но се изявяват в зависимост от нивото на човешкото съзнание. В тях е най-красивото, което е невидимо за очите ни. Там е знанието, в което няма случайности. Това е емоционалната физика.

А тя ни учи, че единствената разлика между една здрава и една болна клетка е в промяната на емоцията. Т.е. извървява се обратният път от болестта към здравето. Този път минава през гръбначния мозък, който е вид антена, свързваща ни с емоционалните клетки. Той е инструментът на прочутото шесто чувство, отиващо отвъд генетичния код, едно ново чувство отвъд видимото и стигащо до емоционалната клетка. До Любовта, която е във всеки един от нас. До извора на живота. Но първо трябва да я открием в ближния си и тогава тя изгрява и в нас.

Единствената разлика между здравата и болната клетка е в промяната на емоцията