Енергийните вампири увреждат душата ни

  • Сподели:
Енергийните вампири увреждат душата ни

Може би сте забелязали, че когато до вас застане човек обладан от мрачни мисли и започва да ви обсипва с непрестанни оплаквания и негативни емоции, мигновено започвате да се чувствате, освен некомфортно, но и много зле, само докато стоите и слушате неговите размишления, относно случващото му се в живота: как той е неоправдан и винаги жертва на обстоятелствата и хората, с които е заобиколен, а всичко това се дължи на енергията, която успява да ни предаде този човек.

Когато тази енергия е примесена с негативни мисли и лоши намерения, тогава започваме да ставаме отдушник на душевните терзания на този човек. 

Енергийните вампири са около нас, а единствената им цел е да се хранят с нашата енергия, като поемат положителната енергия от нас, докато всячески се стремят да ни предадат своите огорчения от живота.

Тези хора са способни да увредят душата ни, като я напоят с угризения, страдание и безпомощност, затова винаги когато усетим, че до нас стои подобен човек, не трябва да отключваме своето съзнание за него.

Единственото, което можем да направим е просто да избягваме подобни контакти, защото тези хора наподобяват вампири, създания, които се хранят с нашата енергия и след като веднъж сме имали допир с подобен човек, ние ще започнем да усещаме как се трансформираме в нещастни хора, защото не сме успели да съхраним своята силна емоционална същност и позитивни мисли. 

Енергийните вампири могат лесно да бъдат разпознати сред масата от хора, защото обикновено те не харесват никого и нищо, те са черногледи, демотивирани и вечно се оплакват от живота си.

Освен че всичко това идва доста натоварващо, при контакта с тях в повечето случаи тези хора успяват да навлязат в дълбините на нашето съзнание, като се опитат да препрограмират мислите ни.

Всички хора имат някакви цели в своя живот и докато едни се стремят да подобрят емоционалното си състояние, финансовото си положение и да изградят едно спокойно бъдеще, обвързано с много спомени и щастливи моменти с любимите хора, енергийните вампири нямат подобни цели, те просто искат да получат надмощие, докато събират от положителната енергия на всеки човек, който е имал пряк досег с тях.

Тези хора лесно успяват да манипулират и контролират човешкото съзнание, дори са способни да навлязат в дълбините на човешката душа, като междувременно черпят всичките енергийни запаси, с които разполага човека застанал наблизо до тях.

Тези същества обикновено са хора, които не изпитват никаква чувствителност, както и единствената цел на тяхното съществуване е да натрупат възможно по-големи енергийни запаси, с които на по-късен етап да господстват над човечеството.

Те обикновено са разпръснати в най-различни тленни форми и притежават силни манипулативни техники, чрез които по-лесно проникват в човешкото съзнание.

След срещата с подобни хора, човек започва да се чувства празен, изцеден и напълно нещастен, като в първия момент не може да осъзнае, какво точно се случва с него и на какво се дължи тази апатия към целия свят, а това което се случва е свързано с недостига на енергия, който всъщност е пряко свързан с нашето пълноценно съществуване.

Енергийните вампири са хора, от които трябва да се пазим и които задължително трябва да избягваме.

Още преди стотици години хората са вярвали, че има изцеление за техните души, както и амулети с които човек може сам да се предпази от тяхното негативно излъчване.

Някои хора са вярвали, че човек може да бъде защитен от енергийните вампири с помощта на червена връв, която трябвало да носи винаги в себе си, други са смятали, че различни видове скъпоценни камъни, помагат при срещата ни с човек, който се храни от нашата енергия. 

Най-важното, което може да притежава един човек, това е неговата душа, защото именно тя му е дала началото за съществуване и благодарение на нея е изпитал вкусът на живота!