F*ck you very much

  • Сподели:
F*ck you very much

F*ck you is the new thank you.

Така е озаглавен блогът на Сине Сесилие Лауб и Кристофър Дау Ернст. Момче и момиче, приятели от Дания, които решават да създадат свой съвместен дневник със снимки.

Блогът съществува от 3 април 2009 г. и всеки ден те публикуват в него фотографии, намерени в интернет, провокирали у тях особени мисли и чувства. Такива, каквито у вас може да провокира една истински добра снимка. Именно такива ще намерите в блога им. А дали описанието под нея ще съвпадне с вашите чувства, това не зная. Ако то не ви допада обаче, просто продължете нататък и със сигурност ще намерите комбинацията, която да осмисли деня ви.

Веднъж ще видите само една публикация, друг път две или повече, а понякога дори десет на ден. Те публикуват портрети, пейзажи, черно-бели снимки на известни личности и на абсолютно безизвестни такива, секси момичета и момчета, деца, животни и готини баби. Ще срещнете снимки на храни, напитки и най-различни предмети, а понякога и видео материали.

Първата снимка, която Сине Сесилие и Кристофър публикуват в блога си е на жена, облечена в сватбен тоалет, лицето на която е скрито от гъста черна перука. Отдолу те са написали: We don’t believe in marriage. Можем само да гадаем какво са имали предвид.

Понякога коментарите им са провокативни, а понякога напълно обикновени и всеки път те започват със сладкото „ние”.

Съвсем лоялни към авторското творчество, те молят всеки, който открие своя снимка в блога им и има желание под нея да пише името му или пък да бъде премахната, да им прати писмо на посочения имейл.

А ако се чудите каква е целта на това, което правят, обяснението е просто – целта им е да показват хубави и въздействащи снимки на своите читатели. Нищо повече.

Какво друго ми остава да кажа освен We like them a lot!

F*ck you very much
Сине Сесилие Лауб и Кристофър Дау Ернст
F*ck you very much
Първата снимка, която Сине Сесилие и Кристофър публикуват в блога си е на жена, облечена в сватбен тоалет, лицето на която е скрито от гъста черна перука.
F*ck you very much