Фазите на любовта за различните зодии

  • Сподели:
Фазите на любовта за различните зодии

Ето фазите на любовта за различните зодии:

Овен

Заколи ми, мъжо, черна кокошка

Началото: Аз - влюбен? Просто страшно уважавам този човек...

Време за действие: Ще настъпи само ако е 100% сигурен, че изпитват същото.

В разгара: Поставя любимия на пиедестал, където може да положи жертвени плодове и цветя, да заколи черна кокошка и да играе ритуални танци в негова чест. От идола се очаква само да обича, цени, вижда и чува само и единствено своя жрец.

При изневяра ще изхвърли нещата на подлеца през прозореца, ще му хакне "Фейсбук" профила и ще опише в подробности гнусните му дела. Нека всички да знаят!

Телец

Чака ви тъмно малко отмъщенийце

Началото: Другият е прекрасен, умен, най-красивият!

Време за действие: Телецът трудно се решава да промени статуквото, но щом се хвърли с главата напред в новата връзка, смятайте, че е до гроб.

В разгара: Предсказуемостта за някои е неизцерим недостатък. Не и за Телеца. Той е верен, постоянен партньор, но и твърде обсебващ.

При изневяра: Ще ви остави в неведение, че знае, за да ви гледа сеира. Ще измисли тъмно малко отмъщенийце, от което да се гърчите пред очите му, но да не знаете откъде ви е дошло.

Близнаци

Флиртът им е любима фаза

Началото за Близнаците е най-вълнуващо. Флиртът, ухажването - тази е любимата им фаза.

Време за действие: Още преди да настъпи, те вече са си плюли на петите.

В разгара: Макар и да са постоянни единствено в непостоянството си, Близнаците могат да бъдат удивително верни партньори, стига някой достатъчно интелигентен и непредсказуем да успее да им влезе под кожата.

При изневяра се превръща в дяволчето Фют. Детински номера, като да ви зарази компютъра с вирус или да скрие развалени яйца из къщата, са най-малкото, което ще ви сполети.

Рак

Става чувствителна Лепка

Началото: Докато останалите виждат един чаровен господин, госпожица Рак си казва: "О, какъв хубав мъж за женене!"

Време за действие: Дълго оглеждат, докато се убедят, че това е подходящият човек.

В разгара: Идва голямото гушкане и целуване. Що се отнася до любовта, зодиакалният му знак би трябвало да е Лепка. При това чувствителна Лепка.

При изневяра: От какво ще ви стане най-неудобно? Не, все още идея си нямате! Ще се обади на майка ви, за да й каже, че сте постъпили ужасно, просто ужасно! Хлип

Лъв

Без фойерверки няма романтика

Началото: След като установи, че сте личен ерген/мома, финансово благосъстоятелен и с престижно положение, ще си набележи задачата.

Време за действие: Лъвът няма да се помайва, ще пусне в ход фаталния си чар моментално.

В разгара: Това е фаза на силна сеизмична активност - вулкани, земетресения, цунами от чувства, съчетани с небесни явления, като комети, сини, зелени и най-вече розово-червени луни. Без фойерверки няма романтика!

При изневяра: Публично унижение и пълно изпразване на кредитната ви карта, като за начало.

Дева

Малко бавно загряват

Началото: Малко бавно загряват, че някой си пада по тях.

Време за действие: Според Девите то настъпва, след като човекът е бил одобрен от цялата рода, най-близките приятели и двама-трима колеги, на които имат доверие.

В разгара: Оказват се придирчиви, подробни и мърморливи, но в същото време доста романтични и верни спътници в живота.

При изневяра: Първо ще си поиграят на детективи, за да разберат къде са сбъркали, че сте им изменили. Щом се уверят, че вината е ваша, ще ви сложат захар в карбуратора и картоф в ауспуха.

Везни

Поставете им ултиматум

Началото: Те са създадени, за да живеят по двойки. Понякога с години търсят правилния партньор.

Време за действие: Когато го открият, са толкова колебливи, че всъщност са единственият знак в зодиака, на който му е нужен ултиматум: "Или ще се омъжиш за мен, или..."

В разгара: Задомената Везна е дружелюбна и съвсем леко заядлива с партньора.

При изневяра: Отмъщението ще е съчетание от тежък удар за вас и финансова изгода за тях - примерно, като да ви продадат личните данни в някой подозрителен сайт за злоупотреби.

Скорпион

Трябва да сте луд, за да му измените

Началото: Тъмният, неустоимо обаятелен и романтично мрачен Скорпион привлича като магнит противоположния пол.

Време за действие: В един миг са леденостудени, в друг - проявяват страстен интерес. Могат да влудят всеки ухажор с непостоянството си. Трудно се доверяват, особено в любовта.

В разгара: Те са непоносимо ревниви и обсебващи, но и обезоръжаващо всеотдайни.

При изневяра: Тук вече сериозно сгафихте. Никой, който е с всичкия си, не изменя на Скорпион. По-добре се сбогувайте с приятелите и си поръчайте некролози.

Стрелец

Грабва си шапката, без да му мисли

Началото: Не е Стрелец туй, що не прехвърча. Може в рамките на седмица да сменят няколко партньори. Но могат да изчакат самотни година-две, докато срещнат подходящия човек.

Време за действие: Лесно предприема първата стъпка. Освен ако не е силно влюбен - тогава може и никога да не се задейства.

В разгара: Той е лоялен, почтен и верен партньор, но не би могъл да се задържи край човек, който обича спокойствието и уседналия живот.

При изневяра: Ще си вземе шапката и ще си тръгне. Даже няма и да се замисли.

Козирог

Кръшка, но от любов

Началото: Козирогът би се влюбил в човек от неподходящо семейство и с неподходящо образование. Но за постоянен спътник търси човек, с когото би могъл да се гордее.

Време за действие: Щом е набелязал целта, атакува.

В разгара: Козирогът е лоялен партньор - поне според собствените му виждания. Това, че кръшка от време на време, не влиза в сметките.

При изневяра: След Скорпиона това е най-отмъстителният знак. Ще се престори, че нищо не е станало, а след това ще съобщи на приятелите ви, че сте загинали при автомобилна катастрофа.

Водолей

Сбогува се с 90 SMS-а и блокиран номер

Началото: Идеалисти, които вярват в истинската обич, но обектът й трябва да е едновременно любим, приятел и сродна душа.

Време за действие: В крайна сметка решават, че няма как да намерят човек, който отговаря на на този висок критерий, и се задоволяват с каквото дойде.

В разгара: Ако човекът се окаже недостатъчно интелигентен, разбиращ и оригинален, съвсем скоро ще бъде освободен от ангажимента си към Водолея.

При изневяра: След 90-ия есемес, в който описва какъв точно мръсник и глупак сте, ще блокира номера ви.

Риби

Изплъзват се, преди да ги хванеш

Началото: На Рибите е трудно да устоиш. Въпросът е, че е също така трудно да ги задържиш.

Време за действие: Щом види чаровен неудачник, Рибата се спуска към него с трепкащи перки. Тези същества, които търсят нежност и сигурност, тичат към лошите момчета и момичета.

В разгара: Рибите не обичат да се обричат и все си търсят повод за раздяла. Партньорът може да стане разноглед от укорите им - не ги уважава, държи се зле с тях...

При изневяра: Само това и чака, за да излее цяла кофа сълзи. Но първо ще ви наводни къщата.

Източник: "Труд"