Фондацията с голям концерт в зала 1 на НДК догодина

  • Сподели:
Фондацията с голям концерт в зала 1 на НДК догодина

След успеха на летните си концерти, супергрупата ,,Фондацията" се готви за голям и много специален концерт в София догодина. На 31 март 2022 г. в зала 1 на НДК - Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански от “Фондацията” ще представят актуалния си нов проект “Големите БГ рок гласове” на голяма сцена. Специални гости в него ще са вокалистите на група “Ахат” - Звездомир Керемидчиев, на Б.Т.Р – Атанас Пенев и Славин Славчев, а към тях ще се присъединят и още от най-добрите звездни БГ рок гласове. Те обаче ще бъдат обявени допълнително, споделят от “Фондацията” и обещават още много и все приятни изненади.

Актуалното лятно турне на бандата се радва на голям интерес и очаквано огромната любов от страна на феновете. По-рано този месец, в София, а преди това и във Варна, заедно с всички изпълнители на сцената – близо два часа пяха и всички фенове пред нея, а настроението бе повече от отлично. Такова се очаква да бъде то и в зала 1 на НДК догодина, когато на 31 март ще звучат едни от най-любимите на поколения българи песни, сред които: "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други.

При провеждане на концерта ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.