Говори Джейси Нитоло, годеницата на Рей Лиота: "Любовта ни беше такава, за която всеки мечтае"

  • Сподели:
Говори Джейси Нитоло, годеницата на Рей Лиота: "Любовта ни беше такава, за която всеки мечтае"

Годеницата на Рей Лиота, Джейси Нитоло, разсъждава за тяхното вълшебно време заедно след смъртта на звездата от "Goodfellas".

Рей Лиота почина в съня си на 26 май 2022 г. в Доминиканската република, докато беше там за снимките на най-новия си филм "Dangerous Waters".

47-годишната Нитоло реши да сподели трогателните си мисли пред феновете в емоционален пост в социалните мрежи:

"Животът ми през последните няколко години беше наистина вълшебен. Рей и аз споделяхме дълбока любов, която ще пазя завинаги в сърцето си. Ежедневно се смеехме и бяхме неразделни. Химията помежду ни беше дива по възможно най-добрия начин. Той значеше всичко за мен и ние буквално не можехме да се наситим един на друг. Любовта ни беше такава, за която всеки мечтае.
Вътрешно и външно, той беше най-красивият човек, който някога съм познавала."

След публикуването на този пост, придружен с галерия от снимки на двойката, феновете изразиха своите искрени съболезнования.

Лиота и Нитоло обявиха публично връзката си в началото на 2020 г. През декември актьорът сподели в Instagram, че са се сгодили, като написа: "Коледните желания се сбъдват. Помолих любовта на живота си да се омъжи за мен и слава Богу, тя каза "да"!"