Характеристики и подходящи партньорства за зодия Водолей

  • Сподели:
Характеристики и подходящи партньорства за зодия Водолей

(20 януари – 18 февруари)

Положителни черти на Зодия Водолей

Водолеят е независим, либерален и притежава свободен дух. Той винаги има нови идеи и непрестанно изобретява нещо ново. Водолеят трудно се подчинява и не обича някой да му дава наставления. Каквото си е наумил, това и прави, защото е независим и свободен електрон. Той мрази да се слива с масата и да подражава на останалите. Притежава собствен мироглед за нещата. Представителите на тази зодия изключително много обичат свободата. Водолеят е сдържан, критичен и рационален.

Отрицателни черти на Зодия Водолей

Водолеят определено се различава от останалите хора. Той е вечното хипи, което живее в свят изпълнен с мечти, човек който вярва в извънземни цивилизации и летящи чинии. Жените Водолей трудно запазват семейния синхрон, защото не успяват да правят компромиси и да пренебрегнат собствената си свобода в името на каквото и да било. Водолеите са твърдоглави и трудно запазват връзките си във времето. Представителите на тази зодия са небрежни, разсеяни и непрекъснато витаещи в облаците. Като приятел Водолеят е човек, от който трудно бихте получили логичен съвет и утеха. Има моменти, в които неговата капризност и взискателност отблъсква хората около него.

Здраве

Чувствителните зони при Водолея са коленете и кръвообращението. Движението е особено важно за представителите на тази зодия - въпреки че повечето Водолеи имат перфектно тяло важно е да подържат и добър тонус. За добро здраве е нужно да не се преуморяват и да не натрупват излишни обиди в себе си, защото това пряко може да се отрази на тялото им и да отключат стомашни проблеми, както и неразположения в гръдната област. По голяма част от Водолеите могат да имат и продължителни проблеми с кожата – обриви, които не минават, екземи и т.н. Водолеят трябва да набляга повече на течностите и най-вече да си набавя нужните количества вода ежедневно.

Кариера

През целия живот амбицията на Водолея ще е пряко свързана с подобряване на финансовото му положение. Той ще разполага с нужното вдъхновение и идеи за успешното си развитие. Водолеят никога няма да спре да се бори, за да стане максимално конкурентно способен и да надмине другите. Той разполага с нужната мотивация, дисциплина и е изключително отдаден на работния процес. Чрез своето постоянство, той ще успее да надмине и собствените си очаквания. Стъпка по стъпка ще постига своите професионални мечти, но цената която ще заплати, ще е една безкрайна умора, която постоянно ще го преследва. Без проблем и с помощта на своята деликатност Водолеят ще успява да разплита неразрешими за останалите проблемни ситуации. Чрез своята тактичност и изтънченост той ще успява да черпи много позитиви на работното си място и неговите колеги ще го харесват истински.

Любов

През целия си живот Водолеят ще има купища от възможности да срещне сродната си душа. Важното е сам да осъзнае, че качествата, които трябва да вложи във връзката са - търпение компромиси и приятелско рамо и ако успее да ги приложи на практика, ще постигне истински синхрон с партньора си. За Водолея е добре да стои на страни от бурни и прекалено емоционални връзки, защото няма да му донесат щастието, за което мечтае. Партньора, когото ще избере, трябва да е спокоен, уравновесен и търпелив. Човек, с когото Водолеят няма да се страхува да бъде себе си и ще успее да съхрани дългогодишни отношения.

 

Подходящи зодиакални партньорства за зодия Водолей

Водолей и Рак – Въздух и Вода

Рака е чувствителен, нежен и успява да се скрие във вътрешния си мир, спомените и мечтите. Водолея търси убежище в проектите и идеите си. Водолея гледа към своето бъдеще, а Ракът се обръща към своето минало. Когато се съберат тези два зодиакални знака, имат всички шансове взаимно да се допълват и всеки да даде на другия – нежност, любов и приятелство. В този момент чудото наречено любов, ще започне и ще продължи вечно.

Водолей и Дева – Въздух и Земя

Оригинални и независими Водолеите са способни за секунди да покорят Девата. И тъй, като Девата има известен комплекс за малоценност, а Водолеят за превъзходство – Девата ще го ухажва и ще е очарована от така талантливия и изобретателен Водолей. Представителите на зодия Водолей имат много идеи, а Девата притежава организаторски талант – прекрасна комбинация, в която нищо не липсва за създаването на щастливо семейство.

Водолей и Везни – Въздух и Въздух

Везните умеят да изричат красиви думи, артистични са и очароват всички около себе си. Везните ще дадат на Водолея така нужната му свобода и няма да се стремят да му отнемат привилегиите. Съчетанието между тези два зодиакални знака е изключително добро, защото имат еднакви интереси към изкуството, литературата, обожават да пътуват и откриването на нови неща е тяхната страст.

Водолей и Козирог – Въздух и Земя

И двата знака си приличат изключително много – те са сериозни и устойчиви на обстоятелствата. Притежават оригиналност и стремеж към разнообразие и движение в живота. Козирогът ще ви даде нужното внимание и грижи, ще бъде перфектният партньор за вас.

Водолей и Водолей – Въздух и Въздух

Добро съчетание, в което и двамата партньори ще си бъдат другари, приятели, сестри и братя - толкова еднакви и така добре познаващи се, ще успеят да изградят силна връзка, изпълнена с много приятелски чувства и чиста любов.