Хората идват в живота ни поради причина, за сезон или за цял живот

  • Сподели:
Хората идват в живота ни поради причина, за сезон или за цял живот

Хората винаги идват в живота ни поради причина, за сезон или за цял живот. Когато проумеете това, тогава ще знаете точно какво да правите.

Когато някой е в живота ви поради причина, това е обикновено да посрещне нужда, която вие сте изразили забележимо или скрито. Те идват, за да ви помогнат по време на трудност, да ви ръководят или подкрепят, да ви помогнат физически, емоционално и дори духовно. Те може да ви изглеждат като божи дар и те са. Те са в този момент до вас поради причина, заради която се нуждаете да бъдат до вас.

След време, без вина от ваша страна, този човек ще каже или направи нещо, за да сложи край на отношенията ви. Това, което трябва да разберем е, че нашата нужда е била посрещната, нашите желания - изпълнени, тяхната работа - свършена. Молитвата, която сте отправили, е била чута и й е отговорено, а сега е време за продължите напред.

Когато хората идват в живота ви за сезон, това е, защото е ваш ред да споделите, да израснете или научите. Те могат да ви донесат един мирен житейски опит или да ви разсмеят. Може да ви научат нещо, което никога не сте правили. Те обикновено ви носят невероятна радост. Повярвайте! Това е реално! Но само за сезон. И както пролетта се превръща в лято и лятото - в есен, сезонът рано или късно свършва.

Връзките за цял живот ви дават цял живот уроци. Те трябва да се изградят, за да имате здрава емоционална основа. Вашата работа е да приемете урока, да обичате човека/хората и да използвате наученото във всички други взаимоотношения и области на живота ви. Казва се, че любовта се гради, но приятелството се предусеща.

Благодаря, че сте част от моя живот...

Източник: spiralata.net