Хороскоп за месец август

  • Сподели:
Хороскоп за месец август

ОВЕН (21 март – 20 април)

Работа: Трябва да проявите истинско търпение и сръчност, за да се приспособите към обстоятелствата без да пропускате възможностите, които ви се отварят през месец август. През втората половина на месеца ще имате ценни и незабравими изживявания, които ще ви донесат удовлетворение и прекрасни спомени. Не си губете времето в предъвкване на привидни несполуки, имайте в предвид, че те за вас ще се окажат добре прикрити трамплини към успеха.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си, за вас е важно да се възползвате от всяка възможност, да се разтоварите от постоянния стрес  в който се намирате. Организирайте си спокойни и релаксиращи дни и избягвайте всичко, което ви дразни.

Любов: Моментът ще бъде неподходящ да се свързвате с недостойни за вашата нежност хора, защото те ще бъдат водени от собствения си интерес – затова през този месец бъдете по–предпазливи в любовта. Ако имате партньор ви предстоят много специални и красиви моменти с него през този месец. Ако все още сте сами, очакват ви доста вълнуващи срещи, но към края на месеца, през първата половина си имайте едно наум за срещите и най–вече за хората, с които ще излизате.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 20 май)

Работа: Сериозни проекти ще ви свържат с хора от други страни, очакват ви много служебни  пътувания. Ще направите нововъведение в по–краткосрочните проекти и ще имате големи печалби, но се опитайте да насочите интересите си и към нови области, това ще ви допринесе за допълнителни доходи. Ще успеете безспорно, но за това ще трябва да се държите тактично без да предизвиквате чуждата завист, постарайте се да работите в хармония с останалите през този месец.

Здраве: Малко спорт на открито или лека гимнастика ще бъдат достатъчни за да запазите добрата си форма. През месец август може да заложите на планината -  тя ще успее да ви зареди и изпълни с енергия.

Любов: Духовното разбирателство и съвпадение на възгледите още повече ще ви привържат към любимия човек. През месец август вие ще бъдете настроени романтично, но след този месец внимавайте да не бъдете прекалено взискателни към половинката си и в никакъв случай не намествайте трети човек в личните си отношения.

 

БЛИЗНАЦИ (21 май - 20 юни)

Работа: С ловкост и компетентност ще успеете да развиете професионалната си дейност. Ще трябва да следвате целта си и да си наложите известна строгост, за да не прахосвате силите си напразно. През месец август ще се изправите пред хиляди изкушения, но не забравяйте кое все пак е по-важно за вас и за професионалното ви развитие, ще ви е трудно да направите правилния избор. Заложете на изучаване на чужди езици, това определено ще ви е от полза за хубава бъдеща кариера.

Здраве: Постарайте се да запазите стабилни нервите си, тъй като месецът се очертава да бъде изключително натоварен за вас, ще се опитате да давате всичко от себе си и това допълнително ще ви изтощи, затова се постарайте да успокоите темпото, да отпуснете душата си и по възможност го направете извън замърсените градове, някъде сред природата, това е рецептата да запазите нервите си стабилни. Обърнете внимание и на стомаха си, най–вече на това, което консумирате, опитайте се поне през този месец да заложите на една прочистваща диета, изпълнена с много плодове и зеленчуци, важно е да заредите тялото си с витамини.

 

Любов: Колкото и да искате да изживеете нещо бурно и спонтанно, нещо ново и различно – не разваляйте досегашната сърдечна връзка, която имате, защото тя е от съществено значение за вашето вътрешно равновесие, без нея не бихте успели да се чувствате стабилни. Нужен ви е любим човек, такъв на когото сляпо може да се доверите и да бъдете себе си, точно затова, ако вече сте го намерили, запазете отношенията си чисти, не поставяйте по-важност други хора пред него. За необвързаните се очертава добър период за запознанства и започване на нови връзки през средата на месеца.

 

РАК (21 юни -  21 юли)

Работа: С много усилия и пот на челото вие ще успеете да напредвате в работата. Вашите усилия няма да са напразни. Към средата на месец август очаквайте резултатите от вашия голям труд и всеотдайност. Опитайте се да надградите и оползотворите по подходящ начин енергията, която притежавате в момента – заложете на извън работни проекти или на нещо, което отдавна имате желание да практикувате, важно е да се заредите с търпение и ентусиазъм и нещата просто, ще се подредят по начина, по който вие искате.

Здраве: Ако дълго време имате едни и същи оплаквания и те продължават да ви тормозят трябва сериозно да се отнесете към проблема и да посетите вашия лекар. Като цяло месец август ще запази високия ви дух и не се очакват сериозно здравословни проблеми. Опитайте се да прекарвате повече време сред природата, но ако нямате тази възможност, посветете се на градината или украсете с цветя балкона си, това определено ще успее да ви зареди с положителни чувства.

Любов: Ако се намирате във връзка, за вас е важно да се отнасяте деликатно и с много внимание към половинката си и да внимавате да не влизате в сблъсък с по–особените черти на характера й. Оставете на страна мълчанието и се опитайте да разговаряте по задълбочено с любимия човек. Постарайте се да бъдете по–разбрани и по–сърдечни към нещата, които ви споделя партньорът. За необвързаните представители на тази зодия предстоят нови любовни запознанства още през първата половина на месеца – и само от тях зависи дали те ще прераснат в стабилна връзка.

 

ЛЪВ (22 юли – 22 август)

Работа: През този месец ще бъдете затрупани от задачи и инициативи, затова би било добре да успеете правилно да организирате времето си и да не се натоварвате допълнително. Започнатите проекти ще успеете да завършите в срок, няма да имате проблеми с комуникацията с колегите, началство и подчинените ви, като цяло всички ще работите в синхрон и без особени пречки през месец август.

Здраве: Обърнете повече внимание на здравето си – спрете да прекалявате с нездравословни храни и напитки. Опитайте се да не натоварвате тялото си с токсини, пречистете организма си, заложете на природните витамини.

Любов: Ако сте необвързани, месец август ще ви покаже една нова и различна светлина на любовта. Ще срещнете интелигентен, деликатен и любящ човек, готов да се обвърже с вас.  Обвързаните лъвове през този месец ще бъдат настроени сантиментално и романтично.

 

ДЕВА (23 август – 22 септември)

Работа: Няма да имате особени притеснения и спънки на работното място. Ще взимате на секундата точните решения, без да се сблъсквате със странични трудности. Интуицията ви през този месец ще бъде изключително точна. Бъдете спокойни, всеки път когато ви се наложи да преживеете неприятност, вие ще я преодолявате с изключителна гъвкавост. Най–добре се опитайте да отделите повече време и да посветите вниманието си на най важните задачи.

Здраве: Важно е да се отървете от онези лоши навици, които пряко влияят на здравето ви. През месец август ще имате възможността и енергията да го постигнете. Важно е да заложите на силната си воля и на желанието си да бъдете във форма, ако искате да постигнете чудеса  и да подобрите здравето си.

Любов: През този месец ще се радвате на успех в любовните взаимоотношения. Ако сте необвързани, ще успеете да срещнете човек, с които да създадете трайно разбирателство в бъдеще. Тази връзка ще пожъне успех, просто бъдете по-търпеливи и заложете на взаимните компромиси. Ако сте обвързани, ще може да разчитате на вашата половинка да ви изслуша и да ви влезне в положение. През месец август ще успеете да вникнете по-дълбоко в истинския смисъл на любовта.

 

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)

Работа: През този месец ще се справяте бързо и блестящо с новите задачи. Започналите вече промени в професионалния живот ще продължат. От средата на месеца ви очакват нови професионални задачи, които ще успеете да довършите без големи усилия. Към края на месеца ще получите компенсация и добро възнаграждения за усиления труд, който сте вложили.

Здраве: През този месец няма да имате сериозни проблеми със здравето. Грижете се за вашето тяло, ако имате оплаквания обърнете се към специалист, но като цяло,ю ще сте в добро здраве през летния сезон.

Любов: Любовният ви живот ще бъде доста неспокоен. Ще станете жертва на противоречиви отношения и неразбирателства с партньора ви. Ако сте щастливи с половинката си, опитайте се, да се грижите повече за нея, направете и романтични изненади, покажете чувствата си към нея, само така ще успеете да избегнете кавгите и скандалите с любимия.

 

СКОРПИОН (23 октомври – 21 ноември)

Работа: Трудно ще поддържате работния ритъм, тъй като и вие сте обсебени от желанието за почивка и отдих – но потърпете още малко. Опитайте се да довършите задачите си в срок и да отметнете важните ангажименти и срещи. Поемете инициативата за преразпределението на задачите между вас и колегите ви, само така, ще успеете да хванете бързия ритъм за успешното им приключване.

Здраве: В общи линии всичко ще бъде благоприятно с вас. За ваше добро се опитайте да правите повече физически упражнения. През този месец е хубаво да проследите кръвообращението си и да не увеличавате предпоставките за умствено и физическо изтощение. Опитайте се да водите по-пълноценен и по-здравословен начин на живот.

Любов: Любовните ви отношения ще придобият ново значение, ще се превърнат в източник на радост, романтика и дълбока привързаност. Пазете се от грешни избори, които в последствие биха били крайно неподходящи за вас. Ако сте обвързани ще се радвате на прекрасни мигове с половинката си, постарайте се да бъдете по-романтични и отдадени на връзката си. Ако сте необвързани заредете се с доза търпение, не се мятайте на сляпо, пред предоставените ви възможности, защото е твърде вероятно те да не са особено подходящи за вас.

 

СТРЕЛЕЦ (22 ноември – 21 декември)

Работа: Очаквайте много новости в работата. Вашата амбиция, която е особено голяма, ще ви помогне да стиснете зъби и да довършите задълженията си докрай. През този месец ще бъдете заредени със сила и енергия, които, ще ви позволят да отметнете всички задачи, които сте планирали и към края на месеца ще успеете заслужено да се отдадете на така мечтаната почивка.

Здраве: Трябва изключително много да внимавате със стреса и да се постараете да го избягвате. Заложете на чистия въздух и на сънят – това са начините да влезнете във форма и да се заредите с допълнителна енергия.

Любов: Отделете повече внимание на интимния си живот и любимия, защото ще имате нужда от отговорен и предан партньор, който ще може да вземе присърце личните ви тревоги и да ви бъде опора. Прекрасните и романтични отношения с партньора ви ще зависят до голяма степен от вас и поведението ви към половинката. Колкото по-силно й покажете, че я обичате, толкова по–силно тя ще ви отвръща. Важно е да запазите този синхрон и топлота в отношенията си с човека до вас, защото само той ще е способен да ви помага да устоите на всички препятствия в живота ви. Ако сте необвързани към края на месец август ще се появи доста екзотична и непозната личност, от която ще останете запленени.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 19 януари)

Работа: Всичко в работата ви ще върви безпогрешно с вашата прецизност ще успеете добре да проследите работния процес и да отстраните забелязаните от вас грешки. През месец август ще бъдете напълно отдадени на работния процес – ще се постараете да прегледате, регулирате и промените всеки един детайл, който не ви е допаднал. Постарайте се да не се изолирате.

Здраве: Нужно е да се грижите повече за физическото си здраве. Имате навика да работите до пълно изтощение и да пренебрегвате здравето си – това трябва да го премахнете. Хубаво е да се научите какъв е капацитетът на вашите сили и да не се претоварвате. Опитайте се да се научите да редувате работа и почивка колкото и невъзможно до ви звучи – това е от съществено значение за вашето здраве.

Любов: Опитайте се да не се барикадирате с оправданията за много работа и професионални задължения и обърнете повече внимание на половинката си. През месец август ще изпитвате особена нужда от любов – отдайте й се. Ще ви коства доста усилия да се абстрахирате от работата си, но е нужно да го направите, ако искате да се чувствате пълноценни и заредени с нови сили.

 

ВОДОЛЕЙ (20 януари – 18 февруари)

Работа: През този месец ще успеете да си разпределите правилно задълженията, ще ви остане достатъчно време, както да приключите със задачите си, така и за почивка. Не се очертават сериозни проблеми от работно естество.

Здраве: Ще се радвате на стабилно здраве. Месецът се очертава положителен на емоции и физическа активност, което е от особено значение за вашето здраве. Възможно е да имате проблеми с коленете  и стомаха – опитайте се да се движите повече и внимавайте какво консумирате.

Любов: За самотните водолеи август ще предложи нови възможности за стабилни запознанства – важното е да успеете да пресеете подходящите партньори правилно. Обвързаните трябва да се постараят да създадат незабравими мигове с любимия и да се отдадат изцяло на любовта си.

 

РИБИ (19 февруари – 20 март)

Работа: Ще успеете да се усъвършенствате в сферата, в която се намирате. Предстоят ви много успехи, но е важно да не се самозабравяте и да подходите професионално и организирано при всичко, което ви предстои през месеца.

Здраве: Прогонете старите си мании, август е добър месец да заложите на спорт и физическа активност. Постарайте се, да избягвате лошите настроения и отделете време за почивка и разход:ка сред природата.

Любов Ако сте във връзка, вие и вашият партньор ще споделяте общи интереси. Предстои ви пълна хармония разбирателство и много романтични мигове с любимия. Ако сте необвързани, старайте се да не афиширате ревност и свръхчувствителност към бъдещата си половинка, опитайте да се представите в най–добрата си светлина, това ще е ключът към стабилни отношения.