Хороскоп за месец Юни

  • Сподели:
Хороскоп за месец Юни

ОВЕН 

Огнен знак

Управляваща планета: Марс (21.03 - 20.04)

По-природа лидер, но същевременно импулсивен и скандалджия, Овенът трябва много да внимава с думите си през месец юни. За него, месецът не предвещава добър завършек в започването на нови връзки и авантюри.

Цитат: По-добре твърдоглав и инат, отколкото под чехъл!

 

ТЕЛЕЦ

Земен знак

Управляваща Планета: Венера (21.04 - 21.05)

Спокоен, уравновесен и хармоничен знак. Проблемът за него през месец юни ще е постоянната смяна на настроенията. Заредете се с малко повече търпение, вашата усърдност ще бъде оценена. В любовта всичко върви в синхрон. Ако не сте обвързани, имайте повече търпение, тепърва ви предстои, едно завладяващо запознанство, прерастващо в семеен уют.

Цитат: Ако не си част от решението, бъди част от проблема!

 

БЛИЗНАЦИ

Въздушен знак

Управляваща Планета: Меркурий (22.05 - 21.06)

Независими и креативни, Близнаците обичат спора, но избягват скандалите, разбира се когато това е възможно. Месец юни ще бъде изпълнен с любов, изненади, много подаръци и пътешествия. Близнакът обича да разсъждава за живота, голяма част от времето е запълнено именно с тези разсъждения. През този месец умът ви ще бъде запълнен с нови идеи и планове. Предстоят ви нови запознанства, флиртове и вълнуващи разговори.

Цитат: „В живота има едно важно правило - никога не казвай всичко наведнъж” (Кен Вентури)

 

РАК

Воден знак

Управляваща Планета: Луна (21.06 - 22.07)

Чувствителни, плахи, обичащи уюта на семейството. Мечтатели, търсещи щастливия край (брака) във всяка една своя връзка. Месец юни за вас ще бъде месец на сбъднатите желания, изпълнен с много приключения и нови придобивки. Развитото ви въображение ще ви донесе нови висоти в професионалната сфера.

Цитат: ”Всеки проблем, който разреша, става правило, което в последствие ми помага да реша други проблеми” (Рене Декарт)

 

ЛЪВ

Огнен знак

Управляваща Планета: Слънце (23.07 - 22.08)

Силен, властен, независим. Отличен организатор с усет към изисканото и стилното. Великодушен, щедър, оптимист. Месецът е подходящ за приключване на досегашни задачи и започване на планиране на нещо ново. Ще кипите от енергия и сили за нови приключения. Преглътнете гордостта си и оставете нещата да се случват. В любовта ще се радвате на голямо внимание от срещуположния пол.

Цитат: ’’Светът пречупва всеки, но в крайна сметка много стават по-силни точно на счупените места’’ (Ърнест Хемингуей)

 

ДЕВА

Подвижен знак

Управляваща планета: Земя (23.08 – 23.09)

Трудолюбиви, скромни, предани. Вие държите на спретнатия външен вид. С каквото и да се захванете винаги го довършвате докрай. Месец юни ще бъде изпълнен с много емоции и удовлетвореност. През този месец може да обърнете повече внимание на здравето си и най-вече на храносмилателната система.

Цитат: ”Който не умее да учи - преподава” (Джордж Бърнард Шоу)

 

ВЕЗНИ

Въздушен знак

Управляваща планета: Венера (24.09 - 23.10)

Търпеливи и постоянни, Везните слагат на кантара и премерват всеки един проблем, без колебания. Месец юни за вас ще бъде изпълнен с много разговори, размишления и чувства. Ще намерите златната среда, изпълнена с онзи постоянен баланс, за който мечтаете. Ще сте склонни да откликвате на всякакви затруднения в своето обкръжение.

Цитат :”Никой проблем не може да устои на атаките на постоянното мислене” (Волтер)

 

СКОРПИОН

Воден знак

Управляваща планета: Плутон, Марс  (24.10-22.11)

Агресивни и амбициозни, това са двете думи, определящи, най-добре тази зодия. През месец юни бъдете нащрек в деловите разговори. Не пръскайте пари в излишни харчове, бъдете по-пестеливи. В началото на месеца има вероятност  да започнете нова връзка, но и там бъдете предпазливи.  

Цитат: ”Трите най-съществени елемента на щастието са: нещо, което да правиш, някой, който да обичаш, нещо, в което да вярваш” (Александър Чалмърс)

 

СТРЕЛЕЦ

Огнен знак

Управляваща планета: Юпитер (23.11-21.12)

Справедливи, благородни, спонтанни и оригинални. Стрелците носят всички тези положителни качества. Обичат реда във всяко едно отношение През месец юни отделете повече време за себе си - за разходки и любимо хоби. Месецът за вас ще бъде спокоен, изпълнен с много срещи със стари приятели.

Цитат: ”Единственото нещо, от което трябва да се страхуваме, е самият страх” (Франклин Рузвелт)

 

КОЗИРОГ

Земен знак

Управляваща планета: Сатурн (22.12-20.01)

Месец юни ще бъде изпълнен с много смесени чувства. На моменти ще ви обзема гняв, ненавист, раздразнителност и постоянни колебания, но всичко това ще премине до средата на месеца. През втората половина на юни очаквайте пълен обрат на събитията. Заредете се с търпение, предстоят ви много емоционални и положителни дни през месеца.

Цитат: “За да придобиеш знание, всеки ден прибавяй по нещо. За да придобиеш мъдрост, всеки ден изхвърляй по нещо.” (Лао  Дзъ)

 

ВОДОЛЕЙ

Въздушен знак

Управляваща планета: Уран (21.01-19.02)

Водолеят е спокоен, независим, кротък по душа, но и невероятно разсеян. Изпълнен с въображение, той не спира да живее в един собствен свят, където всичко е цветно и красиво. Месец юни ще бъде изпълнен с позитивни емоции, стига Водолеят да успее да преодолее своята  несигурност. Всичко, с което се захванете през този месец, ще ви донесе много придобивки. Очаква ви една специална среща с човек, който бързо ще успее да привлече вниманието и сърцето ви.

Цитат: “Шансът винаги е в полза на подготвения ум” ( Луис Пастьор)

 

РИБИ

Воден знак

Управляваща планета: Нептун (20.02-20.03)

Адаптивни, енергични, постоянни. Интересното при Рибите е, че като последна зодия в зодиака, те обединяват в себе си всички положителни качества на останалите единадесет зодии. Месецът за тях ще бъде изпълнен с голяма доза емоционалност и желание да помогнат на свой близък в труден момент. Тяхната безкористност и доброта ще бъдат възнаградени през първата половина на месец юни. Очакват ви много положителни събития, весели компании и незабравими спомени. Обърнете повече внимание на здравето си през втората половина на юни. Ще ви мъчат - сънливост, преумора и алергии. Повече разходки сред природата ще ви повлияят положително.

Цитат: ”Никой не е толко мъдър, че да няма какво да научи от природата“ (Едгар Кейси)