Ирина Шейк и Кание Уест – новата светска двойка?

  • Сподели:
Ирина Шейк и Кание Уест – новата светска двойка?

Моделът Ирина Шейк и рапърът Кание Уест са новата светска двойка отвъд Океана, пишат американските издания, позовавайки се на сигурни източници. Анонимен източник пред сп. People, съобщава, че двамата са се сближили след 44-тия рожден ден на Уест, който наскоро се раздели с дългогодишната си половинка Ким Кардашиан. Ирина Шейк пък има дъщеричка от актьора Брадли Купър, а преди това бе гадже на Кристиано Роналдо.

Двамата се познават професионално от доста дълго време. Той започна да в преследва преди няколко седмици. Той обича да гони целите си“, съобщава близък до звездите и издава, че двамата са прекарали 3 дни в луксозна вила във Франция. Именно там двамата отпразнували рождения ден на музиканта. „Тя изглежда влюбена. Той я е покани във Франция и тя се е съгласила с удоволствие“, издава отново пред People друг източник, близък дo 35-годишният супер модел. Според него и от двете страни имало интерес, но засега не можело да се говори за официална връзка.

Кание Уест се разведе с Ким Кардашиан през февруари след 6-годишно съвместно съжителство. Двамата имат 4 деца – момичетата Норт на 7 и половина и Чикаго на 3 и момчетата Сейнт на 5 и Псалм на 2. Ирина Шейк пък се раздели с Брадли Купър след 4-годишна връзка, малко след като се роди дъщеричката им Леа.