Как да накараме другите хора да ни харесват

  • Сподели:
Как да накараме другите хора да ни харесват

Когато сме сред голяма група от хора има дадени правила, които задължително трябва да спазваме, ако искаме другите истински да ни харесват и да предпочитат нашата компания.

Ще ви разкрием няколко лесни трика, чрез които да накарате другите хора да ви обожават.

Усмихвайте се – Оптимистичният човек е добра компания за всички хора. Всеки искрено предпочита да бъде с човек, който гледа позитивно на живота и който не го натоварва излишно със своето черногледство.

Бъдете себе си – Не си поставяйте маски и не се правете на нещо, което не сте – по-богати, по-умни или по-красиви, просто се постарайте да бъдете себе си и да изпъкнете пред останалите благодарение на своите собствени качества и достойнства.

Говорете по същество – Говорете конкретно, не прескачайте от тема в тема. Никой не харесва хора, които говорят празни приказки или по-скоро, умът им лети някъде надалеч. Бъдете открити и честни с останалите, защото откровеният и добър човек, се познава още от пръв поглед.

Изкарайте своето чувство за хумор на показ – Не изглеждайте строго и не се дръжте високомерно с останалите. Може да разчупите леда, като разкажете интересна история от живота ви или реална комична случка, а ако няма такава, заложете на старомодния вариант – разкажете виц.

Чувството за хумор определено отваря много врати, освен че е способно да разтовари всички от натрупаното напрежение, то може да спечели и симпатиите на останалите към нас.

Общувайте без предразсъдъци – Дори когато вече сте опознали добре хората, с които общувате ,се въздържайте да давате съвети, спрямо техния живот и личен избор. Това, което те правят ежедневието си, не трябва да влиза във вашата компетенция. 

Избягвайте да правите анализи и да коментирате чужд живот. Хората, които се стремят да бъдат обичани от другите, са открити, честни и стоят далече от клюки и интриги.