Как да разпознаем намеренията му – флирт или сериозна връзка

  • Сподели:
Как да разпознаем намеренията му – флирт или сериозна връзка

Нормално е в началото на една връзка да се интересуваме за намеренията на мъжа до нас – дали той наистина е искрен, дали тези отношения биха прераснали в нещо по–сериозно или за него сме нещо временно или просто това е поредният флирт. Има знаци в неговите действия и поведение, които биха ни отговорили на тези въпроси, стига да сме достатъчно наблюдателни.

1. Когато излизаме на среща и попаднем на негови познати или приятели, той не се поколебава да ни представи като негова половинка – това е сигурен знак, че намеренията му са сериозни.

2. Той пръв поема инициативата да заживеете под един покрив – най–вероятно този човек вижда с вас съвместно бъдеще.

3. Ако непрекъснато, докато е във вашата компания, разговоря по телефона или пише съобщения, а когато го попитате дали те са свързани с работата му, той ви отговаря уклончиво – най–вероятно няма сериозни намерения към вас и всичко за него е просто поредният флирт.

4. Ако още през първите месеци от запознанството ви настоява да ви запознае с роднините си – то този човек най-вероятно усеща, че има бъдеще с вас.

5. Ако само вие му звъните, пишете и го търсите като цяло, а той не ви търси толкова често и му е все едно къде ще протече вашата среща и кога ще се състои – то най–вероятно този човек няма намерение да се обвързва сериозно с вас.

6. Ако, постоянно ви иска пари на заем и когато сте на среща с него винаги измисля интересни оправдания, за да платите вие сметката – не се залъгвайте, няма да се получи нищо сериозно от вашите взаимоотношения, това е само флирт и то с материална облага.

7. Ако имате общи планове от това как би изглеждал бъдещият ви дом, до това как бихте възпитавали децата си – той е сериозен в отношенията си с вас, щом има поглед върху бъдещето си с вас.

8. Когато се случи нещо хубаво за него, първият човек на когото звъни, за да го съобщи сте вие – този човек определено държи на вас.

9. Не се поколебава да ви покани на семейни събирания, празненства и сватби на негови близки -  това е прекрасно, защото иска да станете част от неговия свят.

10. Когато имате проблем и сте силно разстроени, той ви подкрепя и може да разчитате на него – той определено държи на вас.