Как да се оправдаем пред различните зодии

  • Сподели:
Как да се оправдаем пред различните зодии

От време на време на всеки му се налага да отложи уговорка, за да свърши изостанала работа, за да прекара повече време с половинката или просто за да помързелува на спокойствие поне един ден.

И все пак много хора се дразнят, когато променяте общите ви планове в последния момент и са склонни да ви го натякват с месеци. Ето с какви оправдания можете да се измъкнете безболезнено спрямо зодията на човека.

Овен – спортно събитие или състезание

Атлетични и много активни в начина си на живот, Овните често участват в спортни събития макар и любителски. Или пък просто се събуждат и решават да изкачат някой планински връх този уикенд. Затова изобщо няма да се засегнат, ако им кажете, че и вие сте намислили нещо такова.

Телец – спешен ремонт

Изключително привързани към дома и загрижени за битовата част на живота, Телците никога няма да ви се разсърдят, ако им обясните, че в банята ви има течащо кранче или че мивката в кухнята се е запушила и изисква незабавната ви намеса.

Близнаци – махмурлук

Хедонисти по природа, широко скроени и обичащи забавленията до малките часове на нощта, Близнаците напълно ще ви влязат в положението, ако отмените уговорка с обяснението, че имате тежък махмурлук. Все пак самите те се събуждат с него почти всяка събота.

Рак – проблем с половинката

Целият свят на Рака се върти около любовта и хармонията между него и партньора му, затова той веднага ще прояви разбиране, ако му обясните, че сте се сдърпали с вашия човек и се налага да останете вкъщи, за да изгладите нещата.

Лъв – децата

Никой и нищо не е по-важно за Лъва от самия него. Така че всеки опит от ваша страна да го пренебрегнете или да промените уговорка ще бъде третиран като смъртна обида. Изключение той ще направи само ако му споделите, че децата ви се нуждаят от вас в конкретния момент. За Лъва само наследниците му са по-важни от него, за щастие това важи и за децата на другите.

Дева – счетоводство и институции

Практични и добре запознати с важността на документите, Девите са склонни на отстъпки и разбиране пред аргументи, свързани с банкови задачи, неотложни посещения в НОИ, НАП или други държавни институции. Кажете им, че сте се забавили с финансовите си отчети и те благоговейно ще ви оставят на мира за няколко дни.

Везни – здравословно неразположение

Представителите на този знак държат много на красотата и доброто представяне пред околните. Затова веднага ще ви наредят да си останете у дома, ако им се обадите с новината, че ви тече носът, че имате температура... и изобщо, че не сте в най-добрата си форма. Освен това те не обичат да поемат рискове, тъй като не се славят с най-доброто здраве в зодиака.

Скорпион – истината и само истината

Няма по-подозрителен в целия зодиак от Скорпиона, затова изобщо не си правете труда да измисляте оправдания. Кажете му истината и той ще го оцени, дори и да му стане малко неприятно в началото. Но ако решите да го излъжете, не забравяйте, че ще намери начин да провери историята ви и след като ви разкрие... не ви чака нищо добро.

Стрелец – неочаквано пътуване

Авантюристичният дух на Стрелеца го прави лек за общуване, като цяло той няма да обърне голямо внимание на отложена уговорка. Но ако често постъпвате така, най-добре е да му кажете, че снощи неочаквано ви е хрумнало да отидете до морето с половинката и тази сутрин... ето ви там. Стрелецът така ще се възхити на вашата спонтанност, че няма и да му хрумне да ви се разсърди.

Козирог – работа

Тези представители на зодиака имат изострено чувство за достойнство и не е трудно да засегнете егото им, ако разберат, че ги пренебрегвате заради друга уговорка или заради себе си. Затова най-добре им кажете, че имате неотложни служебни ангажименти – вечеря с партньори, целодневен семинар, изостанал проект, който да допишете през уикенда. Те също са перфекционисти и работохолици, затова веднага ще ви влязат в положение.

Водолей – благотворителност или културна проява

Филантропи и отдадени на интелекта хора, Водолеите ценят високо всякакви културни и благотворителни дейности. Затова спокойно можете да им кажете, че сте забравили, че имате билети за опера, театър, изложба... Също така ще ви простят с лекота, ако им обясните, че ще участвате в акция за събиране на дрехи за бедни деца например.

Риби – просто се извинете

С представителите на този знак не е нужно да си правите труда да измисляте оправдания. На тях самите често им се случва да отлагат уговорки или направо да ги забравят, затова са толерантни към околните и не се сърдят, че ви е хрумнало да си уплътните деня с нещо друго. Просто им се обадете се извинете, че няма да успеете да се видите с тях... и толкова.