Как избухват различните зодии

  • Сподели:
Как избухват различните зодии

Овен

Когато се нервира, Овенът обикновено изключва слухът си и единственото, което в момента чува, е собствените си викове. Представителите на тази зодия са способни да се подпалят от нещо съвсем незначително и още на секундата да изригнат като вулкан, чиято лава е способна да обгори всичко по-пътя си.

Телец

Той обикновено е склонен да търпи много, но падне ли му пердето, директно тръгва с рогата напред и е готов да намушка всеки, който застане на пътя му. Представителите на тази зодия не избухват лесно, но направят ли го, започват да изкарват с лекота кирливите ризи на опонента си до момента, в който не го видят смазан. Когато се ядосат те подхождат с доза хитрост и винаги успяват да се измъкнат сухи от водата.

Близнаци

Близнакът е способен да смени няколко цвята на лицето си в момента, в който го вбесите. До такава степен му се покачва адреналина, че отива директно в мозъка, което от своя страна замъглява напълно доброто лице на Близнака и в него директно се вселява демон, който е способен само с думи да прекърши вратът на човека, който го е провокирал.

Рак

Яхне ли метлата Ракът за секунди променя изражението си и директно насочва убийствения си поглед към човека, който го е ядосал. Той е способен с малко думи да отвори големи и болезнени рани. Ракът се пали от раз. Той не е способен да преклони глава пред опонента си и единствения случай, в който би го направил е, за да може по-лесно да му забие нож в сърцето.

Лъв

Когато Лъвът се ядоса е способен само с гнева си да разтърси Земята. Изпадне ли в подобен момент Цар Лъв е готов да извади всички оръжия, които притежава и да смаже противника си като танк. Когато избухне Лъвът не съществува сила на планетата, която може да го спре и не само, че каквото ви е спестявал досега, ще ви го каже, но ще го направи по-такъв начин, че сами да намразите себе си, защото Лъвът много добре знае слабите места както на противниците си така и партньорите си – и когато стане напечено се цели директно в тях, за да нямате никакъв шанс да се изправите отново, след като той е минал като танк през вас.

Дева

Когато се вбеси Девата изглежда обезумяла и започва да кръжи като орел над плячката си. Вбесена ли е, тя няма да се откаже толкова лесно да върне обидата си на човека, който я е вбесил. И ще го направи по-начин, който ще запомните задълго, защото и за миг няма да се замисли да ви унижи и да разкрие интимни щрихи от живота ви, докато не се огънете и предадете пред нея.

Везни

Ядосаните Везни палят мигновено и до такава степен се пренавиват, че трудно могат да удържат нервите си и директно захапват противника си там, където ще останат най-големи белези. Везните могат да запазят самообладание, но до един даден момент, а премине ли човек тази граница, те се превръщат в истински зверове, които докрай гонят плячката си.

Скорпион

Скорпионът е безкомпромисен когато е вбесен. Той не само ще ви натрие носа, но ще се постарае да смачка и цялата ви глава. Скорпионът до такава степен е способен да избухне, че да отвори Земята под краката си и с ехидна усмивка директно да ви хвърли в пропастта.

Стрелец

Търпението на Стрелеца също си има някаква граница и когато е успял, докато мълчи и преглъща да напълни 100 бидона с нерви и 30 кофи – идва момента, в който да ви покаже точния си мерник. Стрелецът без много да се замисли директно ще стреля на мястото, което би ви наранило смъртоносно. Промяната на лицето му и хладнокръвното му изражение ще са нищо пред тежките думи, с които директно ще ви свали на земята.

Козирог

Когато избухне Козирогът започва да използва всичките си похвати и единствената цел в главата му е да ви смачка. Неговият тембър на гласа, когато е вбесен може да ви вцепени и дори и да забравите какъв точно е спора. Разгневеният Козирог изглежда като освирепял див звяр, който ще ви подгони с думи, след което точно когато най-малко очаквате, ще забие рогата си във вас. И дори, когато го направи, още ще е разгневен и ще търси следващата си жертва.

Водолей

Дори и рядко да се случва Водолеят да избухне той ще го направи качествено, тъй като е свикнал да задържа прекалено дълго време гнева си и когато дойде момента, в който няма повече къде да го съхранява, започва да го изсипва с пълната си сила и мощ върху човека, който го е нервирал. Водолеят ще избухне като се опита да стреля наред с думи, които ще ви наранят, а когато стигне и до най-болезнената, гневът му вече ще е преминал.

Риби

Когато се вбесят Рибите започват да стрелят на посоки и в бързината на недообмислената стрелба с реплики, често успяват да прострелят и себе си. В спортната злоба и идеята си да наранят опонента - техният здрав разум изключва и са способни смъртоносно да наранят и себе си в тази битка.