Как можете да намерите своята половинка според зодията

  • Сподели:
Как можете да намерите своята половинка според зодията

Лесно ще завоювате жена Овен, ако сте властен и самоуверен, съветват американски астролози. За мъжа Овен е достатъчно да покажете, че не ви интересува, и е ваш.

Жената Телец не се трогва от романтични жестове - просто я заведете на вечеря. А мъжът Телец обича да се чувства покровител, затова насреща му трябва да има беззащитно създание.

Няма рецепта за жената Близнаци, защото постоянно се променя - просто опитайте няколко варианта, докато успеете. Мъжът лесно може да бъде свален с разголен тоалет.

Достатъчно е жената Рак да чуе, че е всичко за вас, и ще се затича към спалнята. Мъжът Рак се омайва от излъчването на нежност.

Дама Лъв може да бъде покорена с торба скъпи подаръци, а мъжът - само ако му отказваш секс.

Жената Дева влиза в спалнята само след сватбата, а мъжът от тази зодия може да бъде свален, като му се вречете в робско покорство.

Дамите Везни се прехласват от романтични жестове, а мъжете мечтаят за майчински настроена партньорка.

Жената Скорпион сама се натиска на мъжете, а Скорпионът е винаги готов да го направи с всяка.

Дамата Стрелец е ваша след романтична вечеря, а мъжът - ако му обясните, че цял живот сте искали да бъдете с него.

Жената Козирог сама избира партньора си - там няма шанс никаква стратегия. Мъжът от тази зодия е ваш, ако му покажете, че се прекланяте пред гениалността му.

Дамата Водолей ще се мушне под завивките само с интелектуалци, а мъжът трябва да бъде преследван, за да се чувства значим.

Жената Риби е находка - ваша е, стига да й покажете, че наистина я искате. Мъжът Риби може да бъде атакуван само с романтика.