Как отмъщават различните зодии

  • Сподели:
Как отмъщават различните зодии

Ето какво може да вбеси различните зодии и да предизвика в тях желание за отмъщение...

Отмъщението на Овена

Ако някой го настъпи по болния мазол, Овенът, като правило, веднага ще му издърпа ухото, без всякакви задръжки и предупреждения. Това даже не се разглежда като отмъщение, а е само ответна реакция на здравия организъм.

Ако настъпването на споменатия мазол е било виртуозно и за дърпане на ухото не е можело да става и дума, Овенът след час просто може да забрави за всичко, а след ден, като че нищо не е било, да любезничи и да се прегръща с този, който го е обидил.

Затова, за да възникне у Овена желание да отмъщава, трябва много да се постараете и да го дразните планомерно и сериозно.

Отмъщението на Телеца

За да пробудите отмъстителността на Телеца, трябва доста да се постараете. У всеки Телец убеждението, че някой е мръсник се утвърждава само след щателно събиране на статистически сведения на тази тема. Затова неговото отмъщение е малко по-извратено, отколкото на Овена.

По всяка вероятност основоположник на вендетата е представител именно на този знак, заедно със Скорпиона. Като правило, отмъщението на Телеца се изразява в планомерно и неумолимо заприщване на всички шлюзове и канали на обидилия го.  

Отмъщението на Близнака

Това е един от най-проблемните знаци в Зодиака. Работата е в това, че болшинството от тях страстно жадуват да бъдат велики и уважавани, а по такъв начин никой не ги възприема. Затова винаги е много лесно да се предизвика Близнакът да избухне в жажда за мъст.

Тези, които са предизвикали жаждата им за мъст, трябва да знаят, че вероятно ще станат обект на най-невероятни слухове и сплетни, хапливи думи и неприкрита дезинформация. 

Отмъщението на Рака

Най-простият и разпространен способ на неговото отмъщение е да тръгне без шапка в студена нощ, за да се почувстват всички зле. Прилага го по всякакъв повод, а и без повод – само заради промяна на настроението. Или пък напълно ще скъса отношенията си с вас, ако сте го обидили.

Това означава, че няма да реагира никога и никак на вашето присъствие, дори да сте му непрекъснато пред очите. А и вероятността той да ви прости (даже и обидата да е била съвсем дребна), е крайно малка. 

Отмъщението на Лъва

За да пробудиш у Лъва жажда за мъст, трябва просто сериозно да го излъжеш. А да излъжеш Лъв е нещо много лесно – стига само да поискаш! Въпросът е в друго: защо ви трябва това? Лъвската мъст (даже в лек вариант) е страшна като смъртта. В своята хард версия е нещо съкрушително, но до нея рядко се стига.

Най-тривиалната проява на лъвската мъст е нагледно да ви демонстрира, че сте най-пълното, нищо не представляващо нищожество, че даже и по-лошо! Това се демонстрира със собствен пример  - Лъвът публично показва колко по-добре работи, колко по-добре изглежда, колко по-умен е...

Отмъщението на Девата

Трудно е човек да си представи какво точно би трябвало да направи, за да накара представител на Дева да си отмъсти. Девите си отмъщават (като правило) в особено извратена форма.

Ако случайно сте гледали филма за героичния Сергей Лазо, изгорен в пещта на локомотива, то може примерно да си представите какво би могла да направи една Дева. 

Отмъщението на Везните

Везните са достатъчно обидчив знак, но да отмъщават истински те не умеят достатъчно. Отмъщението много прилича на детски вариант: щом ти си ми направил така, е, добре - и аз ще ти направя така... Нещо като: "Дай си ми играчките, ето ти куклите."

Даже когато Везните считат, че са стигнали до предела на своята суровост, субектът, към когото е отправено отмъщението, едва започва да разбира, че му отмъщават. 

Отмъщението на Скорпиона

Скорпионът се отличава с това, че винаги има работа. Навсякъде, разбирате ли, той има някакви свои интереси, всичко трябва да проверява и да се държи под контрол. И съответно, ако се случи някой да засегне неговите интереси, то Скорпионът незабавно се изпълва с отрова, за да си отмъсти.

Отмъщението на Стрелеца

В името на справедливостта и принципността, те всячески ще заколят онези, които са ги разгневили... Но, докато се наканят да свършат това, се оказва, че няма кого да колят! Не могат да направят каквото и да било, ако наоколо няма публика - колкото се може по-многолюдна.

Без публика им е скучно и някак си съвсем не назидателно. За същата тази справедливост първо трябва да се събере целият народ и да му се обясни какъв гад е обиждачът...

Отмъщението на Козирога

Много е трудно да си представи човек какво трябва да се направи, за да бъде заставен Козирогът да си отмъщава - него, практически, не можеш да го вбесиш.

Например да предположим, че сте имали възможност да го подразните, като засегнете неговата любов. Това е лошо, но отмъщение все пак няма да има, а само последователно преживяване на всичко, свързано с тази любов. 

Отмъщението на Водолея

Да се намери отмъстителен Водолей е доста трудно, защото даже и когато иска да го направи, се получава нещо половинчато и сякаш "спретнато" на шега.

Накратко казано Водолеят не е в числото на отмъстителите, защото нито един представител на този знак не обича и не умее да отмъщава.

Отмъщението на Рибите

Това е най-обидчивият от всички знаци! Всеки много лесно може да обиди Риба. Но да я обиди така, че да я принуди да отмъщава, може само достатъчно близък човек - за обидите на всички останали представителят на този зодиакален знак забравя с лекота.

А иначе Рибите си отмъщават по всички възможни способи, с изключение на явните. Те плетат интриги, пресичат пътя на този, който ги е обидил, именно там, където най-малко очаква, и "подслаждат" живота му с всякакви други подобни способи.

А вие съгласни ли сте? Открихте ли се тук?

Източник: mikael7.com